![]() |
|
reziztans |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 09:16 |
||
arkadaşlar malum acemilik bişey soracağım.
arka cam reziztansın düğmesine basıyorum tık diye bi ses geliyo ama düğme takılı falan kalmıyo. arka camın buğusunuda almıyo acaba sıkıntı nerde olabilir.
|
|||
![]() |
|||
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ses gelmesi rölenin çalışıyor olduğuna işarettir.
Buharı almamasının nedeni ise bence arakda kablolarda kopukluk vardır. Kablonun cama değdiği yer kopar sallantıdan.
O kısımları kontrol etmelisin. |
|||
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|||
![]() |
|||
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
||
evet roleden ses geliyor fakat. düğme basılı kalmıyor. acaba düğmemi arızalı nasıl anlayabilirim
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
ses geldiği için düğme arızalı değil.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Oksitlenme ya da kopukluk vardır rezistans fişlerini de bir kontrol edin.Fişlerde oksitlenme varsa temizleyip tekrar deneyin.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Camda oluşan buhar zamanla oksitlenme yapmış olabilir.
![]() |
|||
![]() |
|||
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
bende de aynı sorun var arka camda baglantı yerlerını cıkarıp temızledım ama yıne olmadı. elektrık gelıyor baktırdım.sıvı demıssınız nerden bulabılırız...
|
|||
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|||
![]() |
|||
||
internettende getirebilrisiniz. http://imageshack.us/photo/my-images/803/dsc00160be.jpg/
|
|||
![]() |
|||
cash1912 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
||
tesekkur ederım arkadasım.bunu uygulaması nasıl olyor sadece reziztans lı bölüme mi sürüyoruz.
|
|||
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|||
![]() |
|||
||
dışardan biri o tellere ışık tutuyor sizde kopuk olan yerleri belirleyip işaret koyuyorsunuz.Bundan sürüyorsunuz ve kuruyor.Çalışıyor yani sonuçta.
![]() |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Güzel birşeymiş bu ürün ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
gerçekten işe yarar birşey.
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
benim bildiğim zaten basılı kalmaması gerekiyor ? doğru değilmi ? 1 kere basınca aktif tekrar basınca pasif olması gerekir. aktif'ken bir ışık yanıyor bende.
|
|||
![]() |
|||
||
ben düğmeye basıyorum düğme ışığı kuvvetleniyo ama düğmeyi bırakınca ışık sönüyo.
bana elektrikçi düğme bozuk dedi ama sonuçta basınca roleden ses geliyor. düğme aliyim diyorum ama 40 lira bide düğmeden diğilse gitti 40 lira
|
|||
![]() |
|||
||
basılı tutup test edebilirsiniz ama sistemine göre zararda görebilir demedi demeyin.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
role bozukmuş arkadaşlar role değişti sıkıntı giderildi.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Geçmiş olsun.. |
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun
![]() |
|||
![]() |
|||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
||
teşekkürler konuyla ilgili tekrar bilgi verdiğiniz için...
|
|||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |