![]() |
|
kalorifer yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
42life ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 Saat 23:48 |
2 aracımda aracı çalıştırıyorum ısınıyor ancak kaloriferi en son hıza getiriyorum ısınmasına rağmen sıcak vermiyor neden olabilir acaba araçda lpg takılı
|
|
206 XR
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalorifer hortmlarını kontrol ettirin belki iptal etmişlerdir kalorifer radyatörüne giriş çıkış yoksa içeride sıcak hava dolaşımı olmaz
|
|
|
|
![]() |
|
42life ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim ancak sıcak veriyor.nasıl söylenir fan 4 kademe yada 3 kademe araç sıcak kalorifer sıcağı sanki soğukla birlikte veriyor gibi.klima yok araçda
|
|
206 XR
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Kalorifer radyatörü tıkalıda olabilir hocam veya kalorifer kazanında sıkıntı vardır sıcak ile soğuğu ayırt etmiyor olabilir
|
|
|
|
![]() |
|
ne yapmam gerekli? benım yapabileceğim kolay bişey değil sanırım.en azından sorunu sanırım siz buldunuz.uzun süreli sıkıntı yaşatmaz umarım? kolay yapılabilen bişeydir? yardımlarınız için tekrar teşekkürler
|
|
206 XR
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aracı sanayide bir ustaya göster kalorifer sorunu ise sizin yapabileceğiniz birşey değil parça sorunu var ise sitenin sponsorundan yardım alabilirsiniz
Çıkma Yedek Parça 0212 486 33 66 www.peugeotcikmacisi.com www.cikma-parcaci.com |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Aracınızı işten anlayan bir tamirciye götürüp gösterirseniz daha iyi yardımcı olabilir.Zira söylediklerimin yapılabilmesi için torpidonun sökülmesi gerek
|
|
|
|
![]() |
|
hm evet kendim yapabileceğim sorun değil parça konusunda sıkıntı yaşarsam değerlendireceğim sağolun torpido sökülmesi gerek ise sorun değil gögüs sökülmesinde..
|
|
206 XR
|
|
![]() |
|
caglargungor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı caglargungor
göğüsü söktürmenize gerek yok ayrı bir cihaz var kalorifer hortumlarına bağlayıp temizliyolar o yöntemi bir dene derim diğer türlü zahmetli işler ve iyi bir usta lazım göğüsü sökecek
|
|
205 RC SWAPPED
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |