![]() |
|
306 ÖN TARAFTAN GELEN SES ACİL YARDIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 Saat 17:58 |
||
Merhaba arkadaşlar 99 model 306 xs aracım var normal seyir halindeyken birden ön alt tarafdan(şanzumanın o taraftan) böyle bi sürtme gibi uğultu gelmeye başladı aşırı derecede ertesi günü sabah kısa mesafe kullandım yapmadı sesi sonra tekrar bindiğimde bi 10-15 km yapıyorum ses tekrar gelmeye başlıyor.tamircime gittim sol aks bilyası dedi tekerleğin içindeki körükleriyle birlikte değiştirdim fakat fayda etmedi sorunum hala tekrarlamakta lütfen yardımcı olun işin içinden çıkamıyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
biraz daha bilgi ve video olsa daha iyi olur.
|
|||
![]() |
|||
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ya gerçekten çok farklı bi ses ilk defa başıma geliyor böyle sanki lastik çamurluğa sürtüyormuş gibi ama şanzumanın o taraftan geliyor.videoyu da en kısa zamanda çekmeye çalışırım
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Diferansiyel olabilir gibi geldi bana diferansiyel yağına baktırmanızı tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
önden çekişli arabalarda difransiyel şanzumana entegredir ve sanzumanla ortak yağ kullandığı için şanzuman yağının kontrol edilmesi gerekir.Ama eğer şanzumandan olsa uğultu falan gelirdi önce.Biraz daha bilgiye ihtiiyaç var bence çözüm için.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
||
ve ses yapmaya başladığında hem vitesde giderken hemde boşa aldığımda yapıyor hatta vitesde yüklenirken böyle azalıyor boşa aldığımda daha çok artıyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
||
şanzuman yağını yeni değiştirdim şuan o da tam uğultu derken nasıl bi uğultu bu ses hem vitesde hem boşta giderken yapıyor mesela 40 la 80 arası çok fazla ama 80 den sonra azalıyor 100-110 a geldğimde kesiliyor
|
|||
![]() |
|||
||
dönen bir parçada sorun var ama hangisi?
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
||
bencede benim aklıma aks lar geldi ama bilya değişirken aksda çıktı baktım tamiriye gösterdim akslar temiz dedi yani o üçgen bilyaları falan güzeldi
|
|||
![]() |
|||
||
abi sen o sesin net belli olduğu ve hangi durumda artıp azaldığını gösteren bir video koysan çok daha iyi olur.
![]() |
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
||
tamam videoyu çekicem en kısa zamanda ama o ses yaparkende bişey kitler dağılır flan diyede korkuyorum açıkçası
|
|||
![]() |
|||
||
şimdi sesin nerden geldiğini bilemediğim için birşey söyleyemem.Bilyalardansa mesela,otoyolda yüksek hızda kitlerse faciaya sebep olur.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi sorun karışık olunca çözüm arakende ufak tefek karışıklıklar oluyor artık.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
||
merhaba arkaşaım senın şikayetinin aynısı bende var bende çözemedim
senin sorunun çözüldüümü
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |