![]() |
|
306 Bijon ve Kriko |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2012 Saat 16:52 |
arkadaşlar
ben 2 gün önce 306 peugeot aldım. aracın stepnesi sanırım bağajda değil. dışarda acaba aracın orjinal krikosu ve bijon anahtarı nerde oluyor.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Buyrun
![]() http://documentation.peugeot.com/PmdMyDocFiles/doc05-01/donnees/306/ed02-01/lg_tr_tr/htm/index_32_34_306-tu-ed02-2001.htm |
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Ben yine aracı alırken sahibi kriko ve bijon anahtarlarını koymamış diyorum. Meğer ayrı bi bölmedeymiş şimdi farketttim.. Ayrıyetten almayı düşünüyordum
![]() |
|
![]() |
|
yiğit4516 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2011 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yiğit4516
Bugün kontrol ettim. Öyle bir bölme yok. Yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum.. Kriko ve bijon anahtarını bulamadım.
|
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Valla aynı sorun bendede var ama kullanan arkadaşlar lastik içinde olduğunu söylüyor. Bide yolda kalırsam işim çok zor. Baya uğraşmak gerek. |
|
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |