![]() |
|
yardım lütfen.307 yeni kasa hata veriyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2012 Saat 22:07 |
Arkadaşlar merhaba.Benim bir sorunum var.yardımcı olursanız sevinirim.Aracım 307 hdi 2006 model premium olsnı kontağı takıp çalıştırdığım ilk 15-20 sn süreyle gösterge ışıklarında üçgen içinde ünlem olan ışık yanıyor ve ekrandada ''remote control battery flat''uyarısı veriyor.Uzaktan kumandanın pilini değiştirmeme rağmen bu hata gitmedi.
Herkese teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarj dinamosundan şüphelendim
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle pevgeot ailesine hoşgeldiniz.Uzaktan kumandanın pilini orjinaliyle değiştirin.%99.9 düzelecektir.
![]() Düzenleyen yavuz25 - 16 Ocak 2012 Saat 22:39 |
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
![]() ![]() ![]() ![]() |
değiştirdimmm.Sonuç düzelmedi.
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
geçen gün spora giderken aynı arızayı bende aldım. fakat ertesi gün arabaya bindiğimde herhangi bir uyarı çıkmadı. 2 senedir arabanın kumandasının pili değişmedi sanırım yakında değiştirmem gerekecek.
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
kutup başını söküp takın reset atın o zamannnn
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
senkronize etmek falan gerekmesin!
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |