![]() |
|
Lovato Sıralı Sistem |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 21:33 |
Arkadaşlar kusura bakmayın yeni başlık açtım ama Lovato ile ilgili 4 msj bulabildim forumda aratınca.Ben de başlık açıp sormayı düşündüm..
Bir ustayla görüştüm Atiker ve Lovato markaları vardı, Lovato taktırmamı tavsiye etti. 1300 tl fiyatı ama daha önemlisi Lovato nasıldır ? Kullanan var mı ? Bizim Peugeot'larla uyumlu mudur ? Edit : araç 2003 307 1.6 - 110 bg xr
Düzenleyen kerem - 15 Ocak 2012 Saat 21:34 |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel ürün ustan iyi ise sorunsuz kullanabilirsin ve peugeotlarda sorun çıkarmadığını duydum. Kendim de kullandım 1 sene sorun yok. Arıza ışığı filan uğraşmak istemiyorsan tavsiye ederim.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Teşekkürler.Yarın büyük ihtimalle lovato taktıracağım.İnşallah pişman olmam.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel sorunsuz marka bende kullandım ama usta çok önemli tabi |
|
ch cr
|
|
![]() |
|
Bugün taktırdım Lovato.Fiyatı 1400 Tl imiş bi yanlış anlama oldu galiba ilk başta.Usta baya övdü Lovato'yu ama bakalım göreceğiz.
İnşallah pişman olmam.Sonuçları sizlerle paylaşırım.
|
|
![]() |
|
Evet sıralı sistemi taktırdım dediğim gibi.Ancak şöyle bir sorun var rölantide stop ediyor motor soğukken.2 defa durdu bugün.İlk 500 mt fln çalışırken zorlanıyor gibi sanki .Isınınca bir problem yok.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolanti ayarı yaparlar.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Teşekkürler.Göstermem lazım bir ustaya bakalım.
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Stop olayı sıcak su ile alakalı. Benzine geçme derecesini düşük ayarlamış olabilir ustan. Onu biraz yükselttirirsen sorun ortadan kalkar. Ayrıca bir müddet LPG kendini aracın beyninden gelen sinyallerle koordine etmesi gerekli. O süre sonunda ayarlama yapılacak. Bu şikayetini ustana ilet ve 27 derece gibi bir dereceye ayarlattır. Sorun ortadan kalkar.
![]() |
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Dediklerinizi söyledim ustaya ama boğaz kelebeğinin temizlenmesi gerektiğini söyledi bana.El mahkum yaptıracağız.
Yalnız sanayiide bir yere sordum 80 tl dedi temizlik ve adaptasyon için,yetkili servisi 50 tl dedi.Bu küçük esnaf bu kafayla zor kalkınır.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
serviste yaptırın garantili olsun.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |