![]() |
|
Gösterge Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 19:30 |
Arkadaslar su ara soguk gunlerde basımda sıkıntılı arıza var.Aracı sabah
sorunsuz calıstırıyorum problem yok.Parkları veya farları acıyorum bır anda
gosterge ısıkları,gosterge saatlerı bırkaac sanıye gıdıyor sankı arac stop etmıs
gıbı.Sonra gerı gelıyor tekrar aıp kapattıktan sonra.Yolda gıderken acarsam yıne
arada aynı oluyor.Akum cok yenı angel var mtech xenon var.Ama
cozemedım__??
Bırde 307olan arkadaslar marsı hazıra getırdıgınızde yag lambası marsa basmadan once yanıyormu bende hıc turlu yag ıkaz lambası yanmıyor gostergede.yagın daha 3000kmsı var.Neden sızce? Ilgınıze tskler... |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle pevgeot ailesine hoşgeldiniz.
![]() |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Tskler bu ıkıncı kayıt olusum bı kac konu sılınmıs sanırım sıtede sıkıntı oldu.Xenonlar nasıl bagı bılmıyorum daha dogru nasıl anlayabılırım onu.Sunuda dusunuyorum gosterge sase vss yapsaydı yazında yapmazmıydı.yada yanlısmı anlıyorum gosterge sase alma durumu derken.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
şase kablosunda temassızlık olabilir onu diyorum.Elinizden geliyorsa bir bakın derim.Diğer bir hususta zenon elektiriği kesinlikle anakoldan gelen far elektiriğinden alınmamalı.Röle için bu koldan gelen elektirikten tetikleme alıp,röleli sistem kurulup ayrı bir hat çekilmesi gerekli.
![]() |
|
![]() |
|
ben bu dedıgınıze ustaya anlatayım en ıyısı :))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
elinizden gelmiyorsa en iyisi elektirikçiye anlatmak olur.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Biz teşekkür ederiz.Yağ lambası konusunu unutmuşum.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
yağ seviyesini sıksık çubuktan kontrol edin.
|
|
![]() |
|
Bende yanmıyor kontagı actıgımda.Yag basınc musuru kısa devre yaptı bı arkadasım normalde boyle hep yanması lazım dedı genel hatta bır problem olabılır dedı yada gosterge de lamba arızası dedı saglam bır usta yokkı her tel farklı calıyor. |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
nasıl hep yanması lazım.Motor çalışırkendemi? Eğer öyleyse yanlış.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kullanım klavuzu yokmu oradan bakın orjinal çalışma şekline.
|
|
![]() |
|
Kontagı acıyorum ynmıyor dıger lambalarda problem yok calıstırıyorum yıne lamba pıyasada yok dıgerlerı sonuyor.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
elinizden gelirse lambayı kontrol edin patlakmı diye.ilk başlanacak yer diye tavsiye ediyorum.
![]() |
|
![]() |
|
Uzun zamandır erınıyordum on gosterge panelını soktuk board uzerınde ledde problem yok.Bunu cozebılecek bır usta tanıyan varmı.Cok can sıkıcı.Acaba farklı model yag ıle falan ılgısı varmısıdr.ama ne alaka dıycem olmaz.Sensorde problem olsa kontagı actıgımda gostergede yag sevıyesı %70ler.off off
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
xenon dan olma ihtimali çok yüksek. kaliteli ve işin ehli takmadıysa xenon farlar çok güç çeker. kuvvetle muhtemel ondandır
|
|
![]() |
|
xenonlarda hava ısındı problem yok,,ama su yag lambasına acıl cozum arıyorum arkadaslar beyne kadar gıdıyor aklımda allah korusun..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |