![]() |
|
306 HARARET |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RMS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: 306 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 18:09 |
HERKEZE SELAMLAR ARANIZA YENI KATILDIM VE BIR SIKINTIM VAR
1998 306 1.6 SAHIBIYIM SON BIR HAFTADIR ARACIM HIZLANDIKCA HARARET ARTIYOR AYAGIMI GAZDAN CEKINCE NORMALE YANI 90 INIYOR 5 VITES 120 KM HIZDA KIRMIZIYA YAKLASIYOR ARCIM TUPLU VE SOGUTMA ISITMA DEVIR DEGIM CONTA MUSUR BORULAR YAG RADYOTOR FAN BUNLARIN HEPSINE BAKTIRDIM HIC BIRINDE SORUN CIKMADI BANA BU KONUDA YORUM YAPARSANIZ BILGILERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle formumuza hoşgeldiniz.Termostata bakıldımı yenisiyle değiştimi?
|
|
![]() |
|
RMS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: 306 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
SOGUTMA VE ISITMA HAKKINDA HERSEY BAKILDI BUNA TERMOSTATDA DAHİL MÜSÜRLERDE
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Büyük harf bağırma anlamına geldiği için böyle yazmanız iyi olmaz.Caps lockunuz açık kalmış.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
bu hararet işine pek aklım ermiyor benim araçta uzun yolda bile 60 a gelmiyor kaloriferi açıyorum 1 2 saat kullanmama rağmen ılık üflüyor. gerçi benimkinin motoru koruyan kapağı yok ama yinede fazla soğuk olmuyormu motor...
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ilginç bir sorun birde sensörleri kontol et radyatör hava yapmış olabilir
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
*Devirdayım kaç bin km yapmış. 100Bin gördümü. Sıcaklık muşuru deneme şansınız varmı ?
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |