![]() |
|
Arkadaşlar please!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2012 Saat 23:58 |
||
Guest isimli dediğiniz misafir olarak görünen forumda olmayan kişilerdir.Yani ona ulaşamazsınız. Şimdi bu motor ısı sensörü aracın çalışmasını engeller mi onu bir araştırın isterseniz. ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 21 Ocak 2012 Saat 00:03 |
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet şansıman ısı sensörü olarak görünüyor, varmı 206 gtilerde şansıman ısı sensörü acaba? ve önemli arıza olup aracı kitleme yapar mı? ya arkadaşım daha önce "Guests" isimli arkadaşın başına gelmiş bu arıza. hatta bir konusunda aracın beynine kadar değiştirdim, tüm sensörleride değiştirdim ama arızam giderilmedi diye yazmış. makale 2010 yılında olmuş ve şimdi bu arkadaşın 307 var sanırım. mutlaka bu arızasını çözmüştür bu arkadaşım. ben bu "Guests" isimli arkadaşı bulamıyorum, mesajda yazamıyorum sanki hayalet
![]() ![]() |
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Bu motor ısı sensörü motorun ısısını ölçen sensör.Su sıcaklık değil yani.Sizin değiştirdiğiniz motor soğutma suyu sıcaklık sensörüydü.Arıza koduna gelince netten baktığımda P0711 şanzıman ısı sensörü arızası olarak görünüyor.
|
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
peki bizim değiştirdiğimiz neydi o zaman? hava filtresinin arkasında motor bloğunun yanında. zaten söktükten sonra su sızmıştı ordan ki o diye tahmin etmiştik bizde zaten. ya bu p0711 ne arızası?geçici arızalardan mı? netten araştırıyorum "iletim akışkan sıcaklık sensörü devre aralığı/performans" diye çıkıyor. hadi şansıman sıvısı desek bugün servis boxa baktım bizim araçlarda şansıman sensörü yok görünüyor.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
206 ısı sensörü mavi soketli
![]() ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 20 Ocak 2012 Saat 20:02 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
bizim araçlarda 2 tane su sıcaklık sensörü var sanırım biri mavi diğeri yeşil soketli. yeşil soketli sensörü yenisiyle değiştirdim ama bi faydası olmadı. diğerini denemedim. başka sıcaklık sensörü varmı? yani şanzıman yağının orda falan?
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
kardeş teşekkür ederim ilgilendiğin için. evet dediğin gibi küçük bir arıza olabilir fakat burda servis olmadığı için mağdurum ve anlayanda usta yok ki çok mağdur kaldım. şimdi obd 2 cihazına bağladık p0711 hatası verdi bunun üzerine yeşil soketli ısı müşürünü değiştirdim sorun çözülmedi. daha önce arkadaşımında dediği gibi p0711 internet açıklamasında "şanzıman ısı sensörü/performans" yazıyor.acaba bu sorun olabilir mi? ama istanbul servisinden de p0711 geçici arıza, yinede çalışması lazım demişlerdi.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
guest isimli arkadaş misafir olduğundan ulaşamamışsındır sanırım senin sensörden kaynaklanan arıza ve beyine motorun sıcak olduğunu iletiyor sensörü bulursan zaten sorun çözülür servise gitmende yarar var bilgisayara bağlatıp sensörü öğren değiştirdikten sonra aracı tekrar bilgisayara bağlat birkaç sefer test ettir.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
aynı sorunu formda araştırdım ve Guests isimli arkadaşımızın başına gelmiş aynı sorun. bi türlü ulaşamadım kendisine.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
büyük bir servise gidin bu iş böyle gitmez.inşAllah halledilir.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
Ahh arkadaşım ahh keşke olsa aklımıza gelmedi değil. daha önceden de belirttiğim gibi buralar ufak şehir, ne bi adam akıllı ustası var ne de servisi. anca telefonda bilgi alıyorum ki telefonla ne olabilir ki?
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
evet bu arıza üzerine araştırma yaptım ama maalesef geçici arıza olarak görünüyormuş. yani birkaç servisi aradım bunla bi alakası olmaz o arıza olsa bile çalışması lazım dediler. araç 2000 model 206 gti manuel şanjıman.
![]() |
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
İnternetten araştırma yapıldığında arıza şanzıman yağı sıcaklık sensörü olarak görünüyor galiba son olarak onu değiştirmeniz gerekiyor.
Aracınınz otomatik vites değil mi?? P0711 Sanzuman yagi sicaklik sensor devre/performansi |
|||
![]() |
|||
baphomett ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
||
arkadaşım aynı araca sahip bi tanıdığn flan varsa eğer beyinleri değiştirip bi çalıştırmayı denermisin
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
Arkadaşlar aracımla ilgili her şeyi yaptım, tüm sigortalar kontrol edildi, hadi dedim lpg den yapıyorsa lpg usta ya baktırdım lpg beyni falan değişti, aracın beynini söktüm inceledim sorunum bir türlü düzelmedi. nedir abiciğim bu sorun? yok mu böyle bi sorun başına gelenlerin?
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
abiciğim lafların kralını ettim valla
![]() |
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
hayret birşey ya.
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
evet çok ilginç bir arıza ya. valla bulunduğumuz yerde servis ve iyi bir usta olmadığı için sorunları siz gibi eş dost arkadaşlarla paylaşıp çözmek zorundayım. araç çalışsa atlar giderim afyon servisinede malum bu sıralar o da olmaz yoğun kar yağışı var yollar kapalı. bir kaç kişi bsi beyninde olabilir dedi elektronikci olarak onuda özenle söküp bakım yaptım. servisi aradım motor beyninin altında çiftli röle var o arızalı olabilir dedi ama ben o röleyi bulamadım sanırım kaputu açtığımızda sol farın arkasında metal kutu var onun altında olsa gerek.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
||
Çok ilginç arıza ya valla bende ilginç bi arıza yaşamıştım 4-5 ay sürdü çözmeleri. Sensör arızasına benzemiyor bu beyinle alakalı bence servis beyine yeniden yükleme yapsın derim. Benim usta bana tavsiye etmişti gerek kalmadı ama. Allah kolaylık versin kardeşim.
|
|||
![]() |
|||
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
||
Çok ilginç arıza ya valla bende ilginç bi arıza yaşamıştım 4-5 ay sürdü çözmeleri. Sensör arızasına benzemiyor bu beyinle alakalı bence servis beyine yeniden yükleme yapsın derim. Benim usta bana tavsiye etmişti gerek kalmadı ama. Allah kolaylık versin kardeşim.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |