![]() |
|
206 merkezi kilit araç ilerlediği zaman kilitlemiy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fixvolume ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fixvolume
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2012 Saat 11:54 |
|
selam arkadaşlar . 206 200 model xr aracım avr tek tuşlu kumandası var . aracım hareket ettiğinde merkezi kilidi kitlemiyor . ne yapabilirim.kumandada veya imobileyzerda bierşy yok . sadece arac ilerlediğinde merkeziyi kitlemiyor
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2000 modellerde kilitleme özelliği var mı ? ben yok biliyorum
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Önceden kilitliyor muydu? eğer önceden böyle bişi vardıysa, 2000 modellerde içten kapı kilitleme tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 206+ da kapılarda kilit ile ilgili herhangi çubukk düğme mandal fln yok sadece elfreninin hemen arkasında tuş var oradan kilitleyebiliyoruz. Sizin bahsettiğiniz sistemide uo tuşa uzun basarak aktif ediyor veya aktifse iptal ediyoruz. |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
aynen öyle.Eğer içerden kitleme tuşu varsa ona araç çalışırken basılı tutun mesajı görürsünüz ekranda.Aktif/kapalı yazısı çıkar.
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
bende de 2000 model kilitlemiyor kapı açık kalmışsa üst aydınlatma ışığı yanıp sönüyor
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
206 larda yok benım bildiğim 206+ larda veya daha üst modellerde var. sanırım. çünkü bende de 2001 model 206 var otomatik kapanma yok.
|
||
![]() |
||
fixvolume ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fixvolume
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadaşlar aracın öyle bi özelliği var ben aracı ilk aldıgımda kiltliyordu arac hareket ettiginde otomatk kitliyordu . evt eski sistem kapı kolunda buton var fakat aracım imobileyzr ve merkezi kilitli orjinalden . arac içinde kiltleme tuşu yok .. bilen avrsa yardımcı olursa sevinirim . araç ilerlediğinde kitlemesi için anahtardan bi kombinasyon yapılıyormuş ..
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merak ettim bende yok biliyorum , anahtardan nasıl bi kombinasyon giriliyor acaba.
|
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
Dörtlü sinyal lambalarını yakan butonun yarısı lamba için ,yarısıda merkezi kilit butonu diye biliyorum.Merkezi kilit butonuna 5-10 sn.basılı tutarsanız,otomatik kilitlemeyi devreye alırsınız,5-10 sn tekrar basarsanız devreden çıkarırsınız diye biliyorum. Kolay gelsin.
|
||
BUDA GEÇER YA HU!
|
||
![]() |
||
|
206 2001 model xr var otomatik vites bu olay onda yok. hatta bu yazıyı okudukdan sonra yine baktım belki ben görmedimdiye ama yok. kesin, %100
![]() ![]() |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
206 larda modeline göre var diye biliyorum
|
||
![]() |
||
|
işte modele göre 206 larda yok. 206+ veya daha üst modellerde kesin var.
|
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
Peki benim aracım 307 ve bir ara yolda giderken kendiliğinden otomatik kilitliyordu. Aynı yöntemi denesem işe yarar mı ? Yani bizde kapıları kilitlemek için ayrı bir buton var ? Dediğiniz gibi 5-10 sn basılı tutsam tekrar aktif hale gelir mi ?
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
||
|
sanırım deneyerek bulabilirsiniz
![]() |
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
inşAllah gelir.Yoksa bu sistemdede kronik bozukluk olduğu kanısına varacam.
![]() Düzenleyen yavuz25 - 22 Ocak 2012 Saat 22:33 |
||
![]() |
||
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
Evet 307 lerde var.
|
||
BUDA GEÇER YA HU!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |