Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 merkezi kilit araç ilerlediği zaman kilitlemiy

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21114
Tarih: 03 Ekim 2025 Saat 16:46
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 merkezi kilit araç ilerlediği zaman kilitlemiy
Mesajı Yazan: fixvolume
Konu: 206 merkezi kilit araç ilerlediği zaman kilitlemiy
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 11:54
selam arkadaşlar . 206  200 model xr aracım avr tek tuşlu kumandası var . aracım hareket ettiğinde  merkezi kilidi kitlemiyor . ne yapabilirim.kumandada veya imobileyzerda bierşy yok . sadece arac ilerlediğinde merkeziyi kitlemiyor

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Özgür
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 12:30
2000 modellerde kilitleme özelliği var mı ? ben yok biliyorum

-------------
206 feline 1.4 hdi 2006

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 13:32
Orjinalini yazan: fixvolume fixvolume Yazdı:

selam arkadaşlar . 206  200 model xr aracım avr tek tuşlu kumandası var . aracım hareket ettiğinde  merkezi kilidi kitlemiyor . ne yapabilirim.kumandada veya imobileyzerda bierşy yok . sadece arac ilerlediğinde merkeziyi kitlemiyor

Önceden kilitliyor muydu? eğer önceden böyle bişi vardıysa, 2000 modellerde içten kapı kilitleme tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 206+ da kapılarda kilit ile ilgili herhangi çubukk düğme mandal fln yok  sadece elfreninin hemen arkasında tuş var oradan kilitleyebiliyoruz. Sizin bahsettiğiniz sistemide uo tuşa uzun basarak aktif ediyor veya aktifse iptal ediyoruz.

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 14:16
Orjinalini yazan: ScHerZo ScHerZo Yazdı:

Orjinalini yazan: fixvolume fixvolume Yazdı:

Önceden kilitliyor muydu? eğer önceden böyle bişi vardıysa, 2000 modellerde içten kapı kilitleme tam nasıl oluyor bilmiyorum ama 206+ da kapılarda kilit ile ilgili herhangi çubukk düğme mandal fln yok  sadece elfreninin hemen arkasında tuş var oradan kilitleyebiliyoruz. Sizin bahsettiğiniz sistemide uo tuşa uzun basarak aktif ediyor veya aktifse iptal ediyoruz.
aynen öyle.Eğer içerden kitleme tuşu varsa ona araç çalışırken basılı tutun mesajı görürsünüz ekranda.Aktif/kapalı yazısı çıkar.Wink

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 21:12
bende de 2000 model kilitlemiyor kapı açık kalmışsa üst aydınlatma ışığı yanıp sönüyor

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 15 Ocak 2012 Saat 21:15
206 larda yok benım bildiğim 206+ larda veya daha üst modellerde var. sanırım. çünkü bende de 2001 model 206 var otomatik kapanma yok.

Mesajı Yazan: fixvolume
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 10:47
arkadaşlar aracın öyle bi özelliği var ben aracı ilk aldıgımda kiltliyordu arac hareket ettiginde otomatk kitliyordu . evt eski sistem kapı kolunda buton var fakat aracım imobileyzr ve merkezi kilitli orjinalden . arac içinde kiltleme tuşu  yok .. bilen avrsa yardımcı olursa sevinirim . araç ilerlediğinde kitlemesi için anahtardan bi kombinasyon yapılıyormuş ..

Mesajı Yazan: dukenukem82
Mesaj Tarihi: 16 Ocak 2012 Saat 15:57
merak ettim bende yok biliyorum , anahtardan nasıl bi kombinasyon giriliyor acaba.

-------------
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg

Mesajı Yazan: kimyacı
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 17:36
Dörtlü sinyal lambalarını yakan butonun yarısı lamba için ,yarısıda merkezi kilit butonu diye biliyorum.Merkezi kilit butonuna 5-10 sn.basılı tutarsanız,otomatik kilitlemeyi devreye alırsınız,5-10 sn tekrar basarsanız devreden çıkarırsınız diye biliyorum. Kolay gelsin.

-------------
BUDA GEÇER YA HU!

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 21:01
Orjinalini yazan: kimyacı kimyacı Yazdı:

Dörtlü sinyal lambalarını yakan butonun yarısı lamba için ,yarısıda merkezi kilit butonu diye biliyorum.Merkezi kilit butonuna 5-10 sn.basılı tutarsanız,otomatik kilitlemeyi devreye alırsınız,5-10 sn tekrar basarsanız devreden çıkarırsınız diye biliyorum. Kolay gelsin.

206  2001 model xr var otomatik vites bu olay onda yok. hatta bu yazıyı okudukdan sonra yine baktım belki ben görmedimdiye ama yok. kesin, %100 Smile cokda önemli değil bence. zaten ben araca bindim hemen kapıları kendim kapatıyor, emn. kemerimi takıyorum. zaten bu ikisi bende tik oldu. Smile

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 21:08
206 larda modeline göre var diye biliyorum 

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 21:19
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

206 larda modeline göre var diye biliyorum 

işte modele göre 206 larda yok. 206+ veya daha üst modellerde kesin var.

Mesajı Yazan: atakanka
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 21:57

Peki benim aracım 307 ve bir ara yolda giderken kendiliğinden otomatik kilitliyordu. Aynı yöntemi denesem işe yarar mı ? Yani bizde kapıları kilitlemek için ayrı bir buton var ? Dediğiniz gibi 5-10 sn basılı tutsam tekrar aktif hale gelir mi ?

-------------
Varlığımız provakasyon birbirimize.

Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 22:29
Orjinalini yazan: atakanka atakanka Yazdı:

Peki benim aracım 307 ve bir ara yolda giderken kendiliğinden otomatik kilitliyordu. Aynı yöntemi denesem işe yarar mı ? Yani bizde kapıları kilitlemek için ayrı bir buton var ? Dediğiniz gibi 5-10 sn basılı tutsam tekrar aktif hale gelir mi ?

sanırım deneyerek bulabilirsiniz LOL

Mesajı Yazan: yavuz25
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 22:33
Orjinalini yazan: atakanka atakanka Yazdı:

inşAllah gelir.Yoksa bu sistemdede kronik bozukluk olduğu kanısına varacam.Smile

Mesajı Yazan: kimyacı
Mesaj Tarihi: 22 Ocak 2012 Saat 23:26
Evet 307 lerde  var.

-------------
BUDA GEÇER YA HU!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net