![]() |
|
206 kalorifer peteğinden akan su |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2012 Saat 22:00 |
merhaba. yeni olduğumu belirterek ustaya sor bölümünden girdim. galiba bana bir usta cevap verecek :)
ustacım benim 206 nın sürücü paspasın altına su birikiyor. senden iyi olmasınlar bi ustaya gittim. kalorüferpeteğin patlamış akıtıyor değişecek dedi. usta belki borusu felan çatlaktır belki bağlantı yerinden kaçırıyordur dedim öyle bir ihtimal yok dedi. iyi değiştirelim nasıl olacak dedim. ön göğüsü komple kaldıracaz peteğin aynısını bulup getirecen takacaz dedi. bu petek göğüsün altına konduysa göğüs kalkmadan bu petek çıkmazsa pejo çok ayıp etmiş bence. bu petek göğüs sökülmeden alttan çıkmazmı? baktım suyun geldiği yerde pedealların sağında yumuşak bi kapak vardı anahtarım olmadığı için altında ne var bakamadım ordan çıkabilirmi acaba. ayrıca orjinaş yerine yan sanayi taksak bi sorunçıkar mı? saygılar.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal olanı alıp o pedalların ordaki kapaktan değiştirebilirsiniz.Biz usta değiliz
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasın kardeş benim gözümde artık ustasın. eyvallah.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
benmişim.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
orjinalini söküp orjinalini takarsan daha iyi sonuç alırsın herzaman söylerim kesinlikle bir civata olsa dahi orjinalini bulup takmaya çalışın 3 kuruşun hesabını yapıp 5 kuruştan olmayın bu sorunu forumda çözen bir arkadaş vardı konu açmıştı resimli anlatım ile bir araştır istersen bilgilendirmiş olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Eyvalah kardeş.orjinal lamaya karar verdim
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
yanlız dikkat edin orjinal diye yan sanayi ürünü orjinal parasına almayın.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
üzerinde valio diye yazar büyük ihtimal değilmi. valio markayla yan sanayi si varmıdır acabaa
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
valeo yazamayabilir.Kontak olsa kesin yazar derdimde.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
sorun çözüldü... kalorifer sağlam çıktı. bizim ilçede peteğe bakmadan daha nerde olduğunu bilmeden göğüsü sökmeye başlayacaklardı. petekle borunun bağlantı yerlerindeli 3 tane vidanın 2si düşmüş aradan sızdırıyormuş kayseride yaptıım. bilmiyorum buraya iş yerinin adını yazabiliyormuyuz ama pejo servisten ayrılan bir kaç arkadaş yeni iş yeri açmış. ellerine sağlık hallettiler.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
akıtmaya devam ediyor. off offfff
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Buyuk ihtimalle araciniz park halindeyken sizdiriyordur. Aracin motoru sicakken sizdirmiyordur. Yapmaniz ya da yaptirmaniz gereken islemi daha onceden forumda yazmistim. Okumamis oldugunuzu varsayarak linkini paylasiyorum: Buyrun: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20250&title=soutma-suyunun-aracn-%DDine-szmas-problemi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
arkadaşlar usta erinip aradaki orlingi değiştirmemişti. orlingi değiştirdik artık akmıyor. saygılarr...
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
benmkindede bir sorun var ilk başta calısınca koku yapıoR
|
|
![]() |
|
sabomemis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sabomemis
Selamlar,benzer sorun bendede oluştu.Klima ya gelen siyah borunun bağlantı yerinden kaçırıyordu.Senin dediğin üç civatası olan yerden.Kendim sıkmıştım ve olmamıştı.Ustam o üç civatayı sökerek birbirinden ayırdı.Borunun üzerindeki 2 adet conta değişti yenileri ile.Çünkü ezilmiş ve erimişti.Bu işlemle benim sorun tamamen çözüldü.Senin sorunda çözüldüğüne sevindim.Su sızdırmalarda galiba genel sorun ohringlerin eskimesi ve değişmesi gerektiğinden.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
EVET İKİ TANE CONTA TOPU TOPU BİR LİRA NE KADAR CANIMIZI SIKMIŞTI.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
kardesim selamlar. bende kayserideyim. arabayı yeni aldım. alıralmaz bu bela cıktı basıma. bana özelden kayseride nerde yaptırdın yazabilirmisin. bende buluyum orayı. kayseride bikac yere sordum mumkunatı arabayı komple dagıtıp yarısını hurdaya satmamız lazım dediler. bi yardım et be kardesim
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
kardesim selamlar. bende kayserideyim. arabayı yeni aldım. alıralmaz bu bela cıktı basıma. bana özelden kayseride nerde yaptırdın yazabilirmisin. bende buluyum orayı. kayseride bikac yere sordum mumkunatı arabayı komple dagıtıp yarısını hurdaya satmamız lazım dediler. bi yardım et be kardesim |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Sonucu buradan paylaşırsanız sevinirim :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |