![]() |
|
Hobi olarak nerden başlarım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 23:33 |
Hobi olarak maket arabalar yapmak ıstıyorum bunların başlıca malzemeleri nelerdir,nereden başlamam lazım.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tahtadanmı,demirdenmi,kağıttanmı istiyorsunuz.
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen yavuz25 - 10 Ocak 2012 Saat 00:03 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunun dışında hazırlarını koleksiyon yapabilirsiniz.. sadece görsel olarak düşünürseniz.. farklı oranlarda veya aynı oranda birebir küçültülmüş ve ya sadece bir markayı ele alıp koleksiyon yapabilirsiniz.. ben hazır koleksiyoncu biri olarak zevkli buluyorum.. özellikle klasik araçlar.. bunlar koleksiyonumdan seçmeler..
Düzenleyen cigdemilker - 10 Ocak 2012 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Süper :)
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim.. daha güzelleri var emin olabilirsiniz.. bulursam onca resmin içinde paylaşırım.. arkadaşıma teklif sadece geçenlerde internette görmüştüm ama daha güzel bir koleksiyon yapmış arkadaş sadece PEUGEOT serilerini toplamış.. muhteşem bulursam fotoğraflarını onu da eklerim..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
aramızda saklı ne cevherler var
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
son koyduklarım bana ait değil internetten koydum arkadaşa yardımcı olmak maksatlı ama asıl aradığımı bulsaydım hepiniz biteceksiniz.. 106 - 206 - 306 - 406 - 307 ve bunların tek çift kapılıları bir de cc modelleri ile birlikte bir kompozisyon oluşturmuş aklınız durur.. gerçeklerinden ayırmanız imkansız.. değerleri kişisine göre paha biçilemez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |