![]() |
|
havami yapti ? .s |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
sbrncl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 23:12 |
|||
mrb
307 1,4hdi aracim war bugun aracimin yakitti bitti bende kenara cektim 1kere calistirmayi denedim calismiyinca araci birakip gittim mazot aldım ve araca ilave ettim daha sonra terkar calistirmayi denedim yine calismadi kontaga basılı tutugum surece gıvgıvgıvgıv die motor calismak icin ugrasti ama olmadi 4 5 kere periyodik sekilde bole devam etti sonra biraktim 2 3 dk bekledim tekrar denedim araba vitesteymis o sira kendini one atar gibi yaptı onra yine calismadi bosa alip tekrar calistirmayi demedim marsa basinca gıvgıv 2defa ses cıkarıp durdu terar denedim yine aynı sorun oldu ilk bastıgım an tepki veriyor 2.gıv'dan sonra duruo sonra neyse dedim yarın baktırrım 1 ustaya arabdaki kisiel esyalari toplarken dikatimi cekti saat tarif derece olan ekran kendini sifirlamis bu arada .s sizce sorun ne olabilir? yakıt bitti die herlade beyini gitmemistir diye umuyorum .s
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
el pompasi ile basıp önce mazotu görmen gerekir, plastik kapağın altında şişik birşey:)
|
||||
![]() |
||||
sbrncl ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2012 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|||
o parcai biliyorum pompa gibi peki ona gelen hortumu cıkaramim mi ? mazot gelene kadar mazaot gelince direk takip calsitrmayimi deniyim yoksa sadece o siyah pompayı pompalamam yeterli olcakmi ? 20 kere filan pompalasam mesala
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
araba nerdeyse yanına gidip el pompasını normal şekilde sıkın.Bir yeri falan çıkarmayın.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
t.ederim yarın sabah ilk isim bunu yapmak olcakta icim rahat etmesi icin son bise daha :) peki saatin ve tarihin kendini sifirlamasinin pompann hava yapmasıyla bir baglantısı varmi yani beyin bir yerdem sorun algiliyinca direk heratafi sorunlu gibimi algiliyor .s
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
çok marş yaptıysanız akünüz zayıflamıştır.Aracı çalıştırın biraz dolanın akü şarj olsun toplar sanırsam.Biz teşekkür ederiz.
![]() |
||||
![]() |
||||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
pejonun resmi sitesinde 307 kitapcıgını bastan sona okumanızda fayda var söz ettiginiz gibi bir sorunun nasıl düzeltileceginin cevabı orada mevcuttu bilginize....
|
||||
![]() |
||||
|||
soru sorana elden geldiği kadar cevabı verilir abim.
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
haklısın forumda daha yeniyim o yuzden oldu... bundan sonra cok daha dikkat edecegim
|
||||
![]() |
||||
|||
Anlayışın için teşekkür ederiz abim.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
forumun amaci biseler paylasmak degilmi ? bende sorunumu paylastım yardım istedim haklı olabilirsin ama sen soledin diye o kitapcagıda goz onunden gecirdim hizlica evet mazot pompasından soz ediyor ama akunun zayıflıcagından soz etmiyor bunuda ogrenmis oldum t.ederim arkadasımızın yardımlari icin en azından suan icim rahat bise sekilde yatcan
![]() |
||||
![]() |
||||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|||
beyin kendini resetlemiş olabilir eğer ki saat yanlışsa yüksek ihtimal reset atmıştır. Panik yapılacak birşey değildir ;)
|
||||
Koceli/İZMİT
1982 |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |