|
işi bilenlerden yardım istiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2008 Saat 01:32 |
arkadaşlar abim piyasada tanınan PDF plakalı masarati beyazı olan aracı aldı araç üzerinde fazla oynama yapmayı düşünmüyoruz fakat birkaç değişiklik şart... jsv racing koltuklar var eğiştirmek istiyoruz... orjinallerine nasıl ulaşır nerden satın alırız bu 1.
2. araç s16 deninen kasa... kapı kaplamalarını değiştirmek istiyoruz orjinallerine nasıl ulaşırız... 3.sü coliover kiti istiyorum 106 için... araç çok ama çok yerde biraz yükseltelim dedik ama sabit olmasın... 106 için coliover ne kadardır nerden temin ederim... bunlara yardım ederseniz inanın çok mutlu olrm =) şimdiden teşekkürler |
|
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
|
öncelikle hayırlı uğurlu olsun biliriz o aracı allah kaza bela vermesin
1.si orjinaline nasıl ulaşırsınız bilmiyorum ama jsv lerde çok iyidir(yedek parçacıda olabilir belki)
2.si kaplamayı döşemecide yaptırırsınız o kolay
3.sü coilever bildiğim kadarıyla trde yok ebayda vardı yani yurtdışında o da türk parasıyla 1000 lira civarı bişeydi sanırım
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DEMEK PDF SİZDE :) HE O ARACI TAM 3 GÜN KULLANDIM SÜPER ARAÇ O DEDİKLERİNİ İSE PANDELİNİN SERVİSİNİN YANINDA TUNİNG GARAGE VAR KOLTUK VE KAPLAMA İŞİNİ HEMEN HALLEDERLER AMA COİLEVER İÇİN 1000 YTL Yİ GÖZDEN CIKARCAN
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun ikitelli sanayide şahinoğlu oto suat abide her türlü parçayı bulursun 106 nın her civatası bütün ayrıntısıyla bilir temiz işçilik vardır saygılar
|
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
teşekkür ediorm arkadaşlar öncelikle...
valla aracın alıncağından haberim yoktu... bir ara arabayı imkanım oldu, aracın sahibinin kardeşiyle konuşuyorm msn de de satıldığını fakat aracın bağlandığını söyledi akşam eve geldim kapıda duruyo =) bi iki küçük elektrik problemi vardı onlar için kaplamalrı komple indirdik elektrik bakımından sonra motor için MANTAR TUNING e yatrmayı planlıyoruz. tabi sonra da tesisat... okngti teşekkür ediyorm yardımcı olabilecek bir firma adı verdiğin için en kısa zamanda ziyarete gidicem orayı ;) |
|
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
El yapımı coil over kitleri vardı Namstein(Billstein çakması, Maslak işi) isminde daha az maliyetli olabilir bir düşün, kapı içi döşemeleri çıkmacılarda vardır diye düşünüyorum. Ve o araç yanlış hatırlamıyorsam '98 model, nasıl S16 oluyor ?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen suat usta cözer butun problemlerını lazım oldugu zaman özelden yaz bana numarasını veriim ..hayırlı ola bu arada..
|
|
tolgasena
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
ben aracı S16 diye biliyorum haberim yoktu alınacağından. alınıp garajda toparlanmaya başlanana kadar da olmadı...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı ıftarda görmeyide öok isteriz
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |