![]() |
|
307 bakımı hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2012 Saat 11:34 |
||||
Arkadaşlar hepinize iyi günler. 2006 1,6 HDİ 90 hp 307 aracım var. 80,000 km'ye yaklaştı. Aracımın debriyaj setini değiştirmek istiyorum. İnternette debriyaj seti ile ile ilgili olarak parça araştırması yaptım. Ancak volant komple set olarak mı yoksa debriyaj seti olarak mı bir değişiklik yaptırmam gerekiyor. Bu konularda pek bilgim yok. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Not: sitede bu konu ile ilgili olarak bir kaç sohbet okumuştum. Ama onları okuyunca daha da kafam karıştı. |
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
eğer baskı balatanız bitmiş ve volana zarar verecek hale gelip volanı yıprattıyse değiştirmeniz gerekir. ama volanda zarar yoksa sadece baskı balata değişir. servis ücreti 1,500 tl ( parça sadece ) işçilik ile beraber 2,900 TL ( Söz konusu fiyatı Peugeot MEPA verdi ) dışarıda yaptırırsanız 300 ile 400 tl arası parça ve işçilik dahil.
|
|||||
![]() |
|||||
cermiki ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
||||
Baskı balata bitmiş durumda değil bir sıkıntıda vermedi şükürler olsun. Ben sadece tedbiri elden bırakmamak istiyorum.
|
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() |
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Parça mutlaka orjinal olmalı ve sağlam işçilik olursa çok güzel olur. Özel servis tercih edin.
Fakat neden değişiyor debriyaj seti şikayetiniz nedir? |
|||||
![]() |
|||||
||||
Ben arabanın 2. sahibiyim. 60.000 km de aldım. şu an 80.000 km de. Benden önceki sahibi bayandı. zaten normal şartlar altında 90-100 bin arasında değiştirilmesi gerekiyor. Buna bayan faktörünü de ekleyince biraz değişikliği biraz öne çekeyim dedim.
|
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Aman birader ağzından yel alsın. Ben arabamdan gayet memnunum. ![]() |
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Anladım dikkatli olmanız beni sevindirdi. ![]() ![]() Erken değiştirmeniz daha güzel olur tabi. Dediğim gibi parça orjinal olmalı ve işçilik sağlam olmalı. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Volant değişmeyecek o zaman anladığım kadarıyla. Yanlışsam lütfen düzeltin. |
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Volant da aşınma az ise değiştirilmez fakat fazla aşınmışsa değişir.Zaten söküldüğünde anlaşılır ve o anda değişip değişmeyeceğine karar verilir. Genelde çoğu araç servise baskı balata yakarak gittiği için volant zarar görmüş oluyor ve değişiyor.Ama sizinki çok aşınmamışsa değişmeyebilir.Yani sökülünce belli olur. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Eyvallah kardeşim. Bilgilendirme için çok teşekkürler. |
|||||
2006 PEUGEOT 307 HDİ
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Biz teşekkür ederiz. Sorunsuz ve keyifli sürüşler dilerim. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||||
Aracınız 1,6 110 luk ise mutlaka volantında değişmesi gerekir, 110 lukların volantı oynar göbek olduğu için debriyajı bozunca volantıda bozar,isterseniz debriyaj değişiminde volantı 90 lık volantı ile debriyajını takabilirsiniz,volant ömürlük olur
|
|||||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||||
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 14 Ocak 2012 Saat 12:53 |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |