![]() |
|
206+ hangi lpg markası ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 21:05 |
arkadaşlar 2 hafta sonra lpg taktıracağım 206+ 2010. sizce hangisini taktırmalıyım. peugeotta lgp sistem markası fark ediyor mu? bilen arkadaşlar lütfen yardımmm.
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
2004 quicksilver da KME kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
markadan ziyade takacak ustana güvenmelisin.. stefanelli kullandım ama atiker den yana gönlüm..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kesinlikle usta etmeni markadan önemli. LPG de işçilik malzeme kalitesinden daha önemli. Çünkü iyi bir usta demiri aldın yaparken. kötü bir usta altını demirden beter edebiliyor.
Yerli malı dayanıksız olur düşüncesi ile soğuk bakılan Atiker ürünlerini çok arabada sorunsuz çalışırken gördüm. Heleki safe fast 2 Lovato BRC prince taktırıp her gün ayara gidenide gördüm. Bu yüzden önceliğiniz bulunduğunuz yerde usta araştırması yapmanız. |
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
yaygın kanaat lpg montajını yapan ustanın kalitesi yönünde. ama bu "usta" kavramı ölçülebilir olmaktan uzak, tecrübeye dayalı bir değer. oysa çok daha rasyonel kriterler seçimde yol gösterici olmalı.
1- ithalatçı firma: her markanın birden çok ithalatçısı var. bürosu bile olmayan ithalatçılar var. olgun lpg landirenzo, 2a mühendislik brc, gibi köklü ithalatçıların ürünleri tercih edilmeli. aynı ürünleri ithal eden ama yedek parça-servis-bayi altyapısını kurmamış firmalara yaklaşmamalı. 2- servis+garanti: bahsettiğim kalitede firmaların, hemen her şehirde servisleri var. faydası şu: mesela 2a mühendisliğin ithal ettiği ürünü (brc), yine bu firmanın montaj ağına bağlı bir yerde taktırırsan, garanti süresi boyunca hem ücretsiz garanti hizmetlerinden yararlanırsın, hem bu hizmete her il ve çoğu ilçede ulaşırsın, ve hem de parça bulamama sorunu yaşamazsın. başka bir ithalatçının getirdiği brc üründe ise sadece montajı yapan ustanın insafına mahkumsun. 3- bu iki markayı sadece örnek olarak verdim. hangi marka olursa olsun türkiye genelinde garanti hizmeti veren yaygın montaj-servis ağı yoksa kesinlikle uzak dur derim. toptancıdan mal alıp, dükkanında kafasına göre montaj yapan "usta" lar çok kişinin başını yaktı, haftalarca ayar tutturmaya uğraştılar. iyi usta mevzuunu şansa bırakmak mantıklı değil. kurumsal bir yere gitmeyip de tüketici hakları zırhımızı gözden çıkarmamak lazım. saygılarımla. Düzenleyen hema123 - 09 Ocak 2012 Saat 08:12 |
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler arkadaşlar adanada tavsiye edeceğiniz usta varmı? bide peugeot ile uyum sorunu oluyor değilmi böylee diyip kafamı karıştırdırlar
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yok hocam uyum sorunu biraz tuhaf.. bazı ustalar beceremeyince atıyorlar.. genelde böyle şu sorunlar çıkarıyor.. ben inanmıyorum bu laflara.. usta işini yapsın hiç sorun yaşamıyorsun.. malum artık herkes her işi yapıyor.. teknoloji ya da alternatifler çoğaldığından ekmek parası için her türlü alternatife açık olmak zorundalar.. bu alternatiflerin hakkını veren usta var veremeyen ustalarda..
|
|
![]() |
|
Haklısın Hiç düün memiştim safmıyım neyim :)
|
|
|
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
http://www.2a.com.tr/bayiler/ http://www.olgunlpg.com/?MenuCase=BayiListe&SehirID=1 http://www.atiker.com.tr/bayilerimiz.asp |
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |