![]() |
|
hız sabitleme hakkında son kez soruyorum??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 15:44 |
forumda bu konuda paylaşılan hemen her şeyi okudum.2004 sonrası makyajlı 206 hdi lara oluyor diye anladım.ancak debriyajda müşür ve frende 4 kablolu müşür lazım olduğunu anladım.beyininde uyumlu olması lazım..gittim arabaya resimleri çektim.frende 2 kablolu bi müşür var ve orda boş bi yer var,koliva sanırsam kendi aracında o boş yere kendi kablo çektiğini söylemişti.şimdi.
olurmu bu arabaya? olmazmı? olursa nasıl olur? duruma göre kol alarak işe başlayacağım.samsundaki ustam dizellere yapamadım çok uğraştım demişti.ustamda pplanet mevcut. evet fotoğraflar. bu debriyaj ve fren pedallarının üstü,gelen kablolar , ve frenin üstüned kabloların sağında yuvarlak boşluk bu fotoğrafta beyinin seri numarası var buda bonus..çok sevdiğim bi yerde çay molası vermişken cevizim..mekanı bilen varmı? |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kere oraya kesinlikle ek musur lazim ve o musure ECU'dan kablo cekmek gerek. Gosterdigin soketli olan kablonun ne ise yaradigini bilmek zor ama eger o musur icin olsaydi konnektoru oyle olmazdi diye dusunuyorum. Bir ara benzer ECU'ya sahip olan bir uye, kablo cekme isine girmisti ben de uzaktan yardim etmeye calismistim ama tam deneyemeden baska arizalar ortaya cikti aracinda ve birakti sanirim. Zamanin varsa, ugrasmak istiyorsan dene bence. Ama umidini dusuk tut ki sonra uzulme
![]() Düzenleyen koliva - 08 Ocak 2012 Saat 16:03 |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
hatırlıyorum ecu'nun neresinden kablo çekeceğini filan gösteren fotolarda paylaşmıştı.yok vazgeçiyorum abi pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım :) bozmaya hiç gerek yok.
o fotoğrafını koyduğum soket bu işle alakalı olmadığı aşikar apayrı bi yerden çıkıp geliyodu tek bi kablo merak ettim sadece nedir bu diye.geldiği yerde görünüyor, ordan gelen kabloların üstünde etikette var belki bilinir diye düşündüm. cc işi yattı 3 satır yol bilgi ekranına dönüyorum o zaman :) teşekkürler koliva |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Rica ederim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |