![]() |
|
arka koltuğun altındaki boş fiş ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 Saat 22:06 |
bugün boş vaktim varken arabamın sağını solunu kurcalayayım dedim. arka koltukların altına genelde bir şeyler düşer ya kaldırayım koltuk altlarına bir bakayım dedim. haklıymışım sonradan takılan teybimin orjinal ssökme aparatını buldum.
![]() |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin pompasının olabilir.. yada teybin kablosu felan.. kafa ağrıtmıyosa hiç kurcalama kardeşim bence :)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç ellemedim zaten öylece duruyor... :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
resim benimde aklıma geldi. pişman oldum çekmediğime. yarın inşallah..
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her birsey olabilir.Bu bilgilerle tahmin etmek cok zor.
Ben gecen gun benim arabanin silme bezini bulamadim. Acaba sizin koltugun altinda olabilir mi? ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
olabilir valla.. koltuğun altından çıkanları görsen. bana hak verirdin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |