![]() |
|
Antalyalılar Çok Şanslı ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 Saat 22:09 |
|
Merhaba Arkadaşlar;
İş dolayısı ile dün Van'da idim. Biraz önce Antalya ya geldim, Yazın tatilede gelmiştim çok sanslısınız :)
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhaba.. antalyalıların şanslı olduğu konudan bahsedebilir misin?
![]() |
||
![]() |
||
|
galiba espiri yapılacak son anı bekliyor =) herkez sazanlama niye diye sormasını bekliyor sanırım =) |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok şey yazdım ancak sildim, yalnızca havanın sıcaklığı desem yeter sanırım, ha birde dün gece 4,2 depreme otelde yakalanmam cabası :)
|
||
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
nasıl bir depremmiş? merkez üssü moskovamıymış
![]() ![]() ![]() |
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Oo beyler siz başka kanala geçmişsiniz :) şuan atan park otelde rapor yazıyorum :(
|
||
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
bazı büyük şehirde yaşayan arkadaşlar gerçekten çok şanslı benim açımdan aracına modifiye yapılacak biton yer var artı bazı şehirlerde trafik pek karışmıyor sadece egzoz sesi ve müzik harici bizim burada utanmasalar jantlara bile karışacaklar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |