![]() |
|
Araç İçi Ses Azaltımı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 Saat 13:28 |
Arkadaşlar bu gıcırdayan yerlerdeki sesleri nasıl kesebiliriz.. Fikri olan ya da böyle bir uygulama mevcut mu.. Mesela benim arka kapı içlerinden sesler geliyor plastiği oynuyor galiba böyle ses gelen yerlere silikondu ya da tutuş gücünü arttırıcı başka işlemler uygulanıyor mu ??
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda kapı içi seslerini azaltmak için yapılan çalışmalar var siz arama yaparak daha
bulabilirsiniz. http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=13 http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15924&title=206-kap-%DDzolasyonu-yapm |
|
![]() |
|
burakdmr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sağolun.. arkadaşın birinin yaptığını okudum audi a6 ya çok farketti diyor ama 3000 € civarında tutmuş :S
|
|
2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
3000 çok pahalı ya o kadar tutmaz forumda yapan arkadaşlar var. Sanmıyorum o kadar tuttuğunu. Tabi bunu siz mi yapacaksınız yoksa başkasına mı yaptıracaksınız o da önemli.Kendiniz yaparsanız maliyet oldukça düşer. ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 05 Ocak 2012 Saat 13:47 |
|
![]() |
|
ferdihazer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferdihazer
kardeşim o kadar para harcamana gerek yok . ben wurth personeliyim ankarada çalışıyorum . kapı içi kaplam ve zemine kullanılan yapışkanlı ses izolesini sağlayan bir ürünümüz var eğer bulunduğun şehirde würth aktif market varsa gidip o mağazmızdan ürünü görebilir fikir alabilirsin tüm o rahatsızedici sesi yokeder
|
|
306 DEĞİL HAYAT TARZI
|
|
![]() |
|
Dostum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Almak ayrı bir masraf,hadi onu geçtik bu tarz ürünlerden randıman alamamak,ya da daha kötü sonuçlarla karşılaşmak insanı bu tür ürünleri alıp alamak arasında kararsız kılıyor...Bu tür ürünleri (özellikle Würth ) ilgisi olan ya da kullanan varsa,düşüncelerini paylaşırsa sevinirim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |