![]() |
|
Küçük ayrıntılar büyük farklar yaratır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 21:57 |
arkadaşlar ufak bir ayrıntı ama ben çok beğenerek yaptırdım umarım sizde beğenirsiniz yorumlarınızı ve eleştirilerinize açığım
http://imageshack.us/photo/my-images/197/mylove2a.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/69/mylovem.jpg/ |
|
![]() |
|
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istediğiniz gibi kullanın fikir paylaşmak güzeldir google'ye zengin dizayn sticker yazıp bir çok çeşidine ulaşabilirsiniz reklam yapmış olmam umarım fiyatları normal ne az ne çok 2 si 15 liraya falan geldi :) yaptırırsanız resmini bekliyorum aracın kesinlikle :):) |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz de peugeotturkey sticker yapmak istiyoruz.Ama içten yapışmalı olacak bizimki
![]() |
|
![]() |
|
bu dediğim arkadaşım o işlerede bakıyor özel tasarım başvurusunda eminim güzel birşeyler yapacaktır yardımı dokunur :)
|
|
![]() |
|
şöyle vereyim hatta http://www.sticker.zengindizayn.com/
|
|
![]() |
|
Up up up yorum bekliyorummmm
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
göze hoş geliyo tebrikler..başarılı
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
peugeot2006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot2006
almak istesek nereden alacagız acaba nasıl alacagız guzelmiş
|
|
adana merkez kafasına göre takılır herkes
|
|
![]() |
|
googleye zengin sticker yazarsan alcagın adam cıkar :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaş odtü desin de niye beni bulmuyorsun :D
Ben de diyorum bu arabayı görüyorum ben diye okulda görmüşümdür kesin. AS 290 plaka beyaz 206+ görürsen durdur ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |