![]() |
|
Küçük ayrıntılar büyük farklar yaratır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 21:57 |
arkadaşlar ufak bir ayrıntı ama ben çok beğenerek yaptırdım umarım sizde beğenirsiniz yorumlarınızı ve eleştirilerinize açığım
http://imageshack.us/photo/my-images/197/mylove2a.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/69/mylovem.jpg/ |
|
![]() |
|
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istediğiniz gibi kullanın fikir paylaşmak güzeldir google'ye zengin dizayn sticker yazıp bir çok çeşidine ulaşabilirsiniz reklam yapmış olmam umarım fiyatları normal ne az ne çok 2 si 15 liraya falan geldi :) yaptırırsanız resmini bekliyorum aracın kesinlikle :):) |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz de peugeotturkey sticker yapmak istiyoruz.Ama içten yapışmalı olacak bizimki
![]() |
|
![]() |
|
bu dediğim arkadaşım o işlerede bakıyor özel tasarım başvurusunda eminim güzel birşeyler yapacaktır yardımı dokunur :)
|
|
![]() |
|
şöyle vereyim hatta http://www.sticker.zengindizayn.com/
|
|
![]() |
|
Up up up yorum bekliyorummmm
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
göze hoş geliyo tebrikler..başarılı
|
|
ch cr
|
|
![]() |
|
peugeot2006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot2006
almak istesek nereden alacagız acaba nasıl alacagız guzelmiş
|
|
adana merkez kafasına göre takılır herkes
|
|
![]() |
|
googleye zengin sticker yazarsan alcagın adam cıkar :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkadaş odtü desin de niye beni bulmuyorsun :D
Ben de diyorum bu arabayı görüyorum ben diye okulda görmüşümdür kesin. AS 290 plaka beyaz 206+ görürsen durdur ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |