![]() |
|
Sonar Angel mi ? Junyan Angel mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2012 Saat 21:29 |
Arkadaslar slm
Aracimda suanda mevcutta junyan marka angel far var fakat fazlasiyla hirpalanmia durumda. İcerisindeki mercekler ayaklarindan kirilmis. Ayrica sag taraftaki mercekte hic isik yaymiyor desem yerisir. Zaten degistirme kararinida bu yuzden aldim Biraz arastirdim en cok kullaninanlar junyan ve sonar diye gordum. Yanliz junyanda 4 adet (park,kisa,uzun,sinyal) , sonarda 3 adet (sinyal,kisa,uzun) diye bolumler galiba. Eger sonarda bolumler 3 se beni junyana iten sey bu olacaktir. Birde sizlere danisayim dedim Sizce sonar mi? Junyan mi? Ne diyosunuz?? |
|
![]() |
|
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardes 4lü sonarlar da var benim bildğim ama yanlş mıyım ?
|
|
ygtahmtkrks
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Evet sonarlarında 4lüsü var.Bi çok kişiden duyduğum sonarların merceklerinin daha kaliteli olduğu
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Sonar'ın angel halkaları daha kötü Junyan'a göre ama merceği kaliteli. far motor'u da yok sonar'da far motorlulardan alırsan daha iyi olur.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
yigidow06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigidow06
valla bende düşünüyorum bi sonar 4lü far motoru olan fiyat bilgisi olan var mı internette bi çok değişik fiyat var ve hangisi kalteli dah iyi belli değil
|
|
ygtahmtkrks
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.modifiye.com.tr/Resim/Galeri/111631_28_9_3319b.jpg (Sonar)
http://www.ereyon.com.tr/ProductImages/498044/BJunyan_Peugeot_206_siyah_taban_angel_eye_far_tak%C4%B1m%C4%B1-1.jpg (junyan) sonar marka olanın durusu daha yenı nesıl gıbı junyana gore..sankı son cıkan aracların farlarına benzemıs gıbı gelıyo bana o yuzden cekıyo benı... junyan benım suan kullandıgım zaten. resımdekı model 305 TL kdv dahıl... 4lu olarak gorunuyo ama yanıp yanmadıgını bılmıyorum... almaya kara verdıgın vakıt arayıp sorucam zAten
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeee arkadaslar. Ben hala kararsizim! Hangisi daha kalitelidir bilgisi olan yokmu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |