![]() |
|
Mobese |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 17:25 |
Uykularım kaçmıyor ama yazık yani durduk yerde :) Bir de hep böyleyim ben, bir iş olacaksa hemen olmalı sadece bunda değil :).
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sabırlı ol biraz bekle kardeşim.. kırmızı ışık ihlali sadece 155 tl sıkma bu kadar canını.. uykuların kaçmasın değmez.. umarım yazılmamıştır.. bir de mobese olayı eds gibi değil.. bildiğim kadarıyla mobese de sürekli birinin ekranı takip etmesi gerekiyor.. eds de öyle değil 3-4 kare ile farklı açılardan direk fotoğraflanıp cezanı ikamet adresine gönderiyor sistem.. hiçbir insan eli değmeden.. mobese o yüzden o kadar da mühim olacağını sanmıyorum için ferah olsun polis memurumuzun sadece baktığı ya da uğraştığı senin araban değil..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Sağol kardeşim.Oradan baktım da görünmüyor daha.Heralde kaçarı yok yedim cezayı,yeşil şaşırttı beni.
Edit: İlk kayıt olduğumda tanıtmıştım ben.Ama başlık nerede bilmiyorum hiç. Düzenleyen kerem - 02 Ocak 2012 Saat 17:16 |
|
![]() |
|
şimdi dikkat ettim de öncelikle aşağıdaki linkle kendini tanıtmalısın...
http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22
|
|
![]() |
|
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp linkten bir sorgula kardeşim.. ama dün yaşandığı için belki cezan düzenlenmemiş olabilir..
|
|
![]() |
|
Selam herkese.Dün Antalya laura tarafında mobese olan bir yerde kırmızıda geçtim galiba.Yalnız şöyleki, ışık düz gidene yeşil sağa dönene kırmızıydı.Beni de o şaşırttı.Ben sağa döndüm.Ceza yiyip yemediğimi nereden öğrenebilirim ya da kesin yedim mi :D ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |