![]() |
|
modifiyeli araç yazısı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 Saat 12:12 |
||
arkadaşlar pejo 206 aracım var arka camın oldugu yere küçük anlamlı tek kelime bir yazı yazmak istiyorum ama şahin doğan işi olmamalı :) pejoya yakışmalı cevaplarınızı bekliyorum
|
|||
...hız yaşam kaynağıdır...
|
|||
![]() |
|||
zpy26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
i love my 206 iyidir bence :)
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Bu gün bir arabada gördüm" Kral..!" yazıyordu.
![]() |
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Diğer bir taneside "Doktor değiliz ama hastamız çok..."
![]() |
|||
![]() |
|||
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
||
hoş ancak çok uzun :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gel pisi pisi
![]() |
|||
![]() |
|||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
||
![]() |
|||
||
kıyak yazıymış aracında maşallahı var ayrıca :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hastayız dede... :D
|
|||
![]() |
|||
||
bu çok iyidi :D ...aslan logosunun en iyi anlatımı oldu :D |
|||
![]() |
|||
||
kıyak kelime ama onu manisada şahinler yazıyo :) onun için sıkıntılı olabilir |
|||
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
mahoni yazdır :D
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
||
o zaman hiç yazı yazma cama kırmızı renkli +18 yazısı yapıştır o yeter :D
|
|||
![]() |
|||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
||
gözlerinin hastası,yolların ustasıyım |
|||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
birde benden olsun ben diğer pejoma yazdırmıştım
esse quamvideri öyle olmak görünmek değil öyle olmaktır anlamı... şimdiki aracımda vizeden çıksın one shot one kill yazdırıcam kısa ve öz ;)
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
||
tşk ederim türküz ancak araç arkasına türkçe yazsak uzun kalıyor latince ve ingilizce bişeyler yazıp görünümü değiştiriyosun
|
|||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|||
![]() |
|||
||
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
geçen biri bana kedi nasıl dedmişti bende anlamamıştım.
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |