|
207 RC & COOPERS |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2008 Saat 00:31 |
ARKADASLAR İKİSİDE TURBO DESTEKLİ İKİSİNİNDE HP LERİ AYNI KARŞILARDIGIM MODEL COOPRS 175 HP LİK BEN ÇOK DENEDİM COOPER S İLE ÇOK KALKTIM HER DEASINA SONUC AYNIYDI PEKİ SİZCE??
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla kemal cooper s daha hafif gibime geliyor..Cooper alabilir..
|
|
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
207 RC :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu 2 araçta Pilotaj çok önemli fakat alman sanayisine güveniyorum ve BMW nin geliştirmiş olduğu motoru tasdik ediyorum...
C O O P E R -S-
THP motor sisteminede katkıda bulundu BMW fakat COOPER s daha mantıklı geliyor bana
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede COOPER S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
plota baglı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
C O O P E R -S
yinede plota baglı tabi
|
|
savi_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper S
|
|
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper s in vites oranları daha kısa ve daha hafif çok fark olmasa da cooper s alır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper s ama en önemlisi pilot
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
cooper s
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
supercharge var onda daha cabuk alt devırerde hızlanıyo her devırde guc uratır supercharge turbo 2 den sonra kendını bellı eder o arada zaten acar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GÜNCEL:
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENİM ARACIMIN MOTORUNDA SU ANDA OYNAMA VAR SU ANDA COOPERE rc YAZISINI OKUTUYORUM ARKAMDAN :):) AMA YİGİDİN HAKKINI VERMEK LAZIM STOCK HALDEYKEN KÜÇÜKLÜGÜNÜN FARKINI KULLANABİLİYOR AMA ÖYLE BELİRGİN FARKLAR ATAMIYOR İKİSİDE TURBONUN GÜCÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYOR COOPER S VİTES ORANLARI KÜÇÜK DEVİRDE DEGİŞTİRMEK İSTİYORANCAK 207 ler 2. 3. VİTESİ ROLLDE AYIRMAYA YETİYOR AMA GÖNLÜM COOPER :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |