![]() |
|
araç gazda gitmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 Saat 22:27 |
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun tekrar yaparsa bobine baktırabilirsin :)
Enjektör arızası enjektörün görevini yapamaması ve ateşlemeyi etkileyip ,motorun sanki 3 silindirle çalışıyormuş gibi tekleme yapması diyebiliriz. Tabiki sorun benzinde devam etmez lpg ye özel .
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
KırmızıŞeytan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KırmızıŞeytan
Arkadaşlar arabayı parka koyduğumda hiç bir sıkıntı yoktu öğlen evden çıkıp arabama bindim marşa bi bastım sizin bu dert yandığınız tekleme olayı bende de oldu :) ama benzin lpg ayrımı yok ikisinde de bu sorun devam etti hatta kalkarken o kadar zorluyorduki şanzıman falan incek diye aklım çıktı devir 4000 falan gelince tekleme gidiyo ancak düşünce yada rolantiye bıraknca bildiğimiz massey traktörler gibi çalışmaya başladı ve bende işimi biraz erteleyip çevre yoluna çıktım 200 süratla yaklaşık 10 dk falan gittim pislik kaçmıştır düşüncesiyle yaptım tabi bunu ve bu 10 dk sonunda polis amcalar gel bakalım bi yakışıklı dedi 220 lira hediyeyi verip uğurladılar sağolsunlar evin önüne bi geldim bizim kırmızı şeytanda tık yok saat gibi çalışıyor hatta az önce aklıma geldi çıktım bi dolaşıp geldim sorun yok servise verceğim para devlete gitti anlıcağınız :)) uyu uyuyabilirsen ibo aahhh ah :)))
Düzenleyen KırmızıŞeytan - 07 Mayıs 2012 Saat 04:05 |
|
Peugeot 2002 206 XT 1.6 16V 5 Kapı OV Zavoli Lpg 'ibrahim
|
|
![]() |
|
math_sevko ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı math_sevko
Bende aynı sıkıntının tam tersi var gazda hiçbir problem yokken, benzinde aynı dert :( |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
sendeki sıkıntı nasıldı enjektör arızası demişssin ya? |
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Depoyu boşaltıp temiz bi yerden gaz alın sorun düzelir . Benim enjektör arızası vardı adamlar pis gaz diye beni 1.5 ay gezdirdi bozuk enjektörle , şimdi sorun yok Allah'a şükür.
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
dün akşam biyere gitmek için araca bindim çalıştırdım bidaha deneyim bakayım dedim aldım gaza hiçbir sıkıntı yok gittim geldim gideceğim yere bi sorun çıkmadı allaha şükür kendi düzeldi sanırım :)
|
|
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
gaza gelmeyin :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
evet 1,89dan gaz aldım ondan sonra yaptı :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
lpg enjektörlerinden biri veya ikisi sıkıntı veriyor olabilir , lpg kötü yerden alınmış olabilir , enjektörler pislikle tıkanmış olabilir. Olasılıklar çok servisine gidin baksınlar .Ama büyük ihtimal enjektör.
Düzenleyen dukenukem82 - 02 Ocak 2012 Saat 14:43 |
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg yakıt sistemiyle ilgili bir sıkıntısı var. Bende Lpg yetkili servisine gitmelisin.
|
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
dün akşam aracı çalıştırdım hiçbir sorun yok ısıttım sonra lpg ye geçti sonra dye aldım daha frenden ayagımı cekmeden teklemeye başladı stop edecek gibi oldu sonra tekrar p aldım rolantıde sıkıntı yok gıbı ama surmeye kalkınca teklıyo ve gıtmıyo sonra appalıtıon fault dedı bende benzıne aldım tekrar calıstırdım benzınde hıcbır sıkıntı yok? zaten 1aydır fılan benzınden gaza gectıgı an tıtreme tekleme vardı arac tam gaz yemıyo gıbıydı dunde boyle yaptı ama benzınde sıkıntı yok sızce sebebı nedır
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |