![]() |
|
Peugeot 206 cc!!!!YARDIM!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_yıldırım_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Hatay/Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2012 Saat 21:18 |
Herkese merhaba,an itibariyle üyeliğimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım.
Ben Hatay/Antakya'dan Abdullah(genelde Apo derler:)) yaşım 18 Lise son Radyo-Tv bölümü öğrencisiyim.Araba almaya karar verdim motor artık benim için adrenalin yerine kaza,yaralanma arz etmeye başladı peugeot 206 cc düşünüyorm aklımdaki araba o hem benim yaşıma uygun hemde spor olması benim için büyük bir fırsat ama benim canımı sıkan nokta bu arabayı bilmiyor olmam.Siz değerli forum üyelerine soracagım nacizane sorularım olacak; 1)Arabanın Genişliği(yaşım itibariyle sosyal biriyim arkadaşlarımla uzun yola çıkıyorum bu konuda sıkıntı olur mu?) 2)Arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim. 3)Arabanın sıkıntıları ve bunun gibi sorunları varmı varsa neler? En büyük problemim bu arabayı çevremde kimsenin bilmiyor olması.Çok kararsızım nasıl birşey oldgunu bilmiyorum 307 cc haricinde buna ne bindim nede gördüm.Bu konularda çok kararsızlığa düştüm.Siz değerli üyelerden yardım istiyorum. Şimdiden yapacagınız yardımlar için çok teşekkür ederim. Saygılarımla...Sağlıcakla kalın:) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: bu arada hoşgeldin..
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Öncelikle hoşgeldin kardeşim formumuza.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen ![]() |
|
![]() |
|
_yıldırım_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Hatay/Antakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
Bir yerde okumuştum genişlik için 2+2 yazıyordu bu yüzden beni tedirgin etmişti.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
niye tedirgin oluyorsun kardeşim.
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
Münibüsçülük yapmıcamda arkada çocuk oturtmayacagmda kesin:)
|
|
![]() |
|
Arkada çocuk oturtmasanda 5 kişi bindirebilirsin gibime geliyor.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaten çocuk koltuksuz arkaya çocuk oturtmak yasak.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arka koltuktaki diz mesafesi bayağa az ben de bayağa araştırdım 206 cc leri ama bu araca bineceksen de 5 kişi binmenin hiçbir anlamı yok.. 2 kişi olarak kullanılacaksa muhteşem bir araç bana göre.. benim de niyetimde var bu aslanı almak ama hayırlısı bakalım yaz gelsin de artık xs mi cc mi ne alacağım ben de merak ediyorum..
|
|
![]() |
|
Ön tasarımı diğer 206'larla aynı olan 206 CC'nin farklılığıyan görünümünde ortaya çıkıyor. 206 CC'yi diğer 206'lardan ayıran en önemli özellik elektrikli açılır metal tavanı. Bu sistem sayesinde araç hem coupe, hem de cabrio olarak kullanılabiliyor. Otomobilin arka tasarımı da diğer 206'lardan farklı bir forma sahip. 206 CC Roland Garros'u diğer 206 CC'lerden ayıran bir diğer özellikte özel rengi ve yan kapıdaki Roland Garros amblemi oluyor. Üstü kapalıyken albenisini bir nebze olsun yitiren otomobil metal tavanın açılmasıyla bambaşka bir karaktere bürünüyor. Geçen yıllara rağmen 206 CC yollarda meraklı bakışları üzerine çekmeye devam ediyor.
Otomobilin tavanı kapalıyken 320 litre olan bagaj hacmi tavanınaçılması ile birlikte 150 litreye düşüyor
Peugeot yorumu: '2+2=2'
Dört kişilik bir otomobil olarak lanse edilen 206 CC ne yazık ki kullanıcılarına bu konforu yaşatmıyor. Önde orta boylu kişiler oturduğundadahi arkada yer kalmıyor. Arkada ancak bir çocuğun oturabileceği kadaryer var.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
öndekiler biraz rahatlıktan feragat edecek.
![]() |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
şanzıman olarak manuel almanızı tavsiye ederim 206 cc için.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
+1 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _yıldırım_
Evet abilerim bende bu konu için kendimi yiyip bitiriyorum.Dediğim gibi arkada arkadaşlarımda oturacak 5 kişi binmesek bile kesinlikle 4 kişi binecegiz daha doğrusu binmeyi planlıyordum:D yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |