Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - peugeot merkezi kilit sorunu-BURSA(SORUN ÇÖZÜLDÜ)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

peugeot merkezi kilit sorunu-BURSA(SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: peugeot merkezi kilit sorunu-BURSA(SORUN ÇÖZÜLDÜ)
    Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:43
Herkese selam;
2001 model peugeot206 aldım.(1 hafta oldu:).  yanlız şöyle bir sorunum var. kapılar merkezi kilit. Ama kapatmak için düğmesini bastığımda kilitler giriyor tekrar çıkıyor Smile yani kapanmıyor. bayii sorduğumda 250-300 tl diyor kiiii benim çok çok yüksek bir ücret. Bursa da da bir kaç yere götürdüm ben yapamam durumları oldu. nedense daha çok bozmakdan mı tırsıyorlar mı ne Smile. araştırmalarım sonucunda da elektrik sorunu veya kapılar kapılı da olsa. beyne kapandı sinyali gitmiyordur ondan deniliyor. Bursa da bana bu konuda yardımcı olabilecek. telefon ve adres olarak verebilicek arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler,Ben bulamadım.

bycem

SONUÇ: 50TL karşılığında Bursa beşyolda yaptırılmıştır. İhtiyaç halinde detaylı adres verilir......
(KİLİTÇİ ALİ
)

Herkese konu için ilgilerinden dolayıda teşekkür ederim...

Düzenleyen bycem - 14 Mayıs 2012 Saat 23:29
Yukarı Dön
06ÖzGüR06 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (2) Teşekkür(2)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:47
kapılardan birisi tam kapanmıyor olabilir. Kapılardan biri tam kapanmadığında kapılar kilitlenmez.

Bence kapılardan  birinin  swiçi bozulmuştur. Kapı swiçlerini kontrol ettirin.Smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:48
aşağı yukarı fiyat nedir acaba? bir bilginiz varmı? birde bursa da yer olarak neresi yapar?

Düzenleyen bycem - 31 Aralık 2011 Saat 18:52
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:54
Orjinalini yazan: bycem bycem Yazdı:

aşağı yukarı fiyat nedir acaba? bir bilginiz varmı? birde bursa da yer olarak neresi yapar?

Fiyat konusunda bilgim yok.

Sitenin sponsoru olan Şahin Peugeot ya bir sorun fiyatı.

Şahin Peugeot
Orjinal Yedek Parça
0216 631 10 80
0216 631 18 12
0533 301 88 06

www.peugeotmarket.com
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 18:59
tamam teşkler. bende yeni üyeyim buradan nasıl ulaşırım kendilerine bulamadım. bize ulaşın v.s gibi bir yazı da yok????
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:01
Orjinalini yazan: 06ÖzGüR06 06ÖzGüR06 Yazdı:

kapılardan birisi tam kapanmıyor olabilir. Kapılardan biri tam kapanmadığında kapılar kilitlenmez.

Bence kapılardan  birinin  swiçi bozulmuştur. Kapı swiçlerini kontrol ettirin.Smile
abimin dediği gibi, beyin kapıların kapandığını görmüyor ve kilitleme yapmıyor.Eliniz yatkınsa switchleri kontrol edin.Wink
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:09
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

abimin dediği gibi, beyin kapıların kapandığını görmüyor ve kilitleme yapmıyor.Eliniz yatkınsa switchleri kontrol edin.Wink

en azından denicem. şuan bile üşenmicem, bakıcam, kafama çok takıldı. kapıların kapanma yerindeki lastiklerden bahsediyorsunuz sanırım. peki orada ne gibi bir işlem yapıcam.
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:17

en azından denicem. şuan bile üşenmicem, bakıcam, kafama çok takıldı. kapıların kapanma yerindeki lastiklerden bahsediyorsunuz sanırım. peki orada ne gibi bir işlem yapıcam.

Evet.
kapı switchlerini tek tek  kontrol edin. Parmağınızla bastırıp bakın çalışıyor mu diye. bastırınca iç aydınlatma lambası sönüyor mu diye bakın.

Benim başıma hiç böyle bir sorun gelmedi ama en basitinden bu şekilde kontrol edebilirsiniz. Başka yöntemi varsa onu bilmiyorum.

Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 31 Aralık 2011 Saat 19:17
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:21

Evet.
kapı switchlerini tek tek  kontrol edin. Parmağınızla bastırıp bakın çalışıyor mu diye. bastırınca iç aydınlatma lambası sönüyor mu diye bakın.

Benim başıma hiç böyle bir sorun gelmedi ama en basitinden bu şekilde kontrol edebilirsiniz. Başka yöntemi varsa onu bilmiyorum.

aslında iç aydınlatma diyince bir sorunum daha var :)) aydınlatma kafasına göre çalşıyor. yanı araç moduna da getirsem diğer tarafa da bazen yanıyor bazen yanmıyor. ve lamba açık kalırsa da çok ısınıyor ondan sonra yine kafasına göre kapanıyor. sanırım swiç sorunu var?????

Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:24

Evet.

aslında iç aydınlatma diyince bir sorunum daha var :)) aydınlatma kafasına göre çalşıyor. yanı araç moduna da getirsem diğer tarafa da bazen yanıyor bazen yanmıyor. ve lamba açık kalırsa da çok ısınıyor ondan sonra yine kafasına göre kapanıyor. sanırım swiç sorunu var?????

Evet kapı sürekli açık görünüyor ve ışık sönmüyordur.  Siz bir oto elektrikçiye baktırın en iyisi sorunu

anlatın ve kapı switchlerini kontrol etmesini isteyin.Smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:25
tamam teşekler. ama yine bir bakıcam :) kafama takıldı. saolun
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 19:29

tamam teşekler. ama yine bir bakıcam :) kafama takıldı. saolun

Ben teşekkür ederim sağolunSmile
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 20:04
Winkbiz teşekkür ederiz.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 20:06
veee bir sorun daha çözüme kavuşmuş  olur inşAllah.Smile
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge
14 - Eylül - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06ÖzGüR06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 22:45

veee bir sorun daha çözüme kavuşmuş  olur inşAllah.Smile

İnşallah biz bildiğimizii yazdık gerisi sorana kalır.Thumbs UpSmile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 23:31

Herkese selam;
2001 model peugeot206 aldım.(1 hafta oldu:).  yanlız şöyle bir sorunum var. kapılar merkezi kilit. Ama kapatmak için düğmesini bastığımda kilitler giriyor tekrar çıkıyor Smile yani kapanmıyor. bayii sorduğumda 250-300 tl diyor kiiii benim çok çok yüksek bir ücret. Bursa da da bir kaç yere götürdüm ben yapamam durumları oldu. nedense daha çok bozmakdan mı tırsıyorlar mı ne Smile. araştırmalarım sonucunda da elektrik sorunu veya kapılar kapılı da olsa. beyne kapandı sinyali gitmiyordur ondan deniliyor. Bursa da bana bu konuda yardımcı olabilecek. telefon ve adres olarak verebilicek arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler,Ben bulamadım.

bycem

SONUÇ: 50TL karşılığında Bursa beşyolda yaptırılmıştır. İhtiyaç halinde detaylı adres verilir......
(KİLİTÇİ ALİ
)

Bu kilitçinin özelliği BOZUK olanları tamir etmek.( yenisi aldıkdan sonra herkes montajını yapar)

Düzenleyen bycem - 14 Mayıs 2012 Saat 23:32
Yukarı Dön
zgr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zgr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2012 Saat 23:55

Herkese selam;

bycem

(KİLİTÇİ ALİ
)

Bu kilitçinin özelliği BOZUK olanları tamir etmek.( yenisi aldıkdan sonra herkes montajını yapar)

peki sorun neredeymiş? aynı problem bende de var. istanbuldayım. en azından burada bir kilit tamircisi buulup durumu ona anlatırım. bir de bahsettiğin lamba sorunu çözüldü mü?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 00:06
Onu sorduğumda çok biliyorsan sen yap gibi baktı :))) banada da detaylı açıklama yapmadı tabi normalen
Aslında klasik swichlere bakılıyor ama bendeki sorun o değildi. kapı oturmuyormuş. birde kilitçi kilidi  çıkarda kendi birşeylerle uğraştı. sonra sorunda ortadan kalktı... şuan da sorun yok.
Yukarı Dön
zgr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zgr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 00:21

Onu sorduğumda çok biliyorsan sen yap gibi baktı :))) banada da detaylı açıklama yapmadı tabi normalen
Aslında klasik swichlere bakılıyor ama bendeki sorun o değildi. kapı oturmuyormuş. birde kilitçi kilidi  çıkarda kendi birşeylerle uğraştı. sonra sorunda ortadan kalktı... şuan da sorun yok.

işin hallolmuş ya, tamircinin o kadarcık kaprisini çekicen artık:)) bende bi kilitçiye gitmiştim merkezi kilit motorun değişecek dedi. bende fazla tutacak diye üstelemedim. yolum bursaya düşerse alırım adresini senden. güle güle kullan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 Saat 19:55
Orjinalini yazan: zgr zgr Yazdı:

işin hallolmuş ya, tamircinin o kadarcık kaprisini çekicen artık:)) bende bi kilitçiye gitmiştim merkezi kilit motorun değişecek dedi. bende fazla tutacak diye üstelemedim. yolum bursaya düşerse alırım adresini senden. güle güle kullan.

tamam her zaman beklerim arkadaşım... teşekkürler :))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 345 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 12767 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 3 0 tunakrf
konu icon Peugeot 1.2 Puretech genel bakım ve değerlendirme son mesaja git 921 0 Dustero59
konu icon 2024 Model Yeni Peugeot 2008 Type-C Sorunu son mesaja git 536 0 ergunasaf
konu icon Peugeot 206 kilit unutma sorunu son mesaja git 1331 0 Sabri45
konu icon 2008 Turbo Hava Hortumu Yağlanması son mesaja git 2908 1 Peugeotturkey123
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 820 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 1003 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 1097 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 7 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 925 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 1025 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 700 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6632 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 38020 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 365 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 3346 0 Abdullah B.
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
brs3393brs 3
Warcry 2
tunakrf 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English