![]() |
|
206 ARACIN KAYIŞI KOPTU.1.300 TL MASRAF NORMAL Mİ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CanYucel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2011 Saat 09:31 |
Merhaba arkadaşlar 2006 model, 206 1.4 araç aniden yolda stop etti.marşa bastım ama çalışmadı,çekici ile servise çektirdim. serviste aracın kayışının koptuğunu, yine çalıştırmaya çalıştığım için olsa gerek, bu yüzden piston içindeki sibopların zarar gördüğünü, kayış takımıyla beraber masrafın 1.300 lira olduğunu belirttiler (işçilik dahil) serviste motor sibopları eğilmiş olabilir dediler ama ,ben pek güvenemedim. ![]() benim danışmak istediğim servisin bu kanıya varmasının gerçeklik payı nedir?Sadece kayış takımı değişse idi, idare edilebilirmiydi? teşekkürler Düzenleyen CanYucel - 31 Aralık 2011 Saat 09:34 |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kopan triger kayışı ise subapları eğmiştir,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
CanYucel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2011 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım. araç 85 bin de, ben 60 binde değiştirmiştim bu takımı.ve araçı hep düzgün kullandım. bu kadar az km de, kopması normal midir?
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
yan sanayi malzeme kullanılmışsa kopma ihtimali yüksek 25000 km de kopması ilginç |
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
geçmiş olsun ama maalesef durum böyle yapcak birşey yok.25.000 de kopması tuhaf.Nerde taktırmıştınız kayışı?
|
|
![]() |
|
sanayide bi tanıdık sayesinde
![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
motorun içinden süprizler cıkma ihtimali çok yüksek... subaplar eğilmiştir yüksek ihtimalle ki üst kapağıda yaraladıysa rektefiye ci işlem yapıcak falan o paralara çıkar masraf..
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
serviste taktırsaydınız belki birşeyler yapılabilirdi.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu tip parçalar çok önemlidir kesinlikle orjinal kullanılması gerekir.
![]() Yavuz kardeşimizin dediği gibi yetkili serviste taktırsaydınız garantili olurdu ve hesap sorabilirdiniz. ![]() Triger kayış koptuğunda kesin supaplar eğilmiştir. Hatta bazen supaplar pistona da saplanabiliyor.Yani motor silindir kapağı söküldüğünde neler meydana gelmiş görünür zaten. Hayati önem taşıyan parçaları orjinal kullanalım. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |