![]() |
|
Park girişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2012 Saat 09:15 |
|||
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Benim kardeş bayan ben öğrettim sürmeyi süper kullanıyor herşey tamam ama bayan algısında bir eksiklik var geç algılıyorlar bazı şeyleri pratik değiller. Erkek gibi araba kullanır makaslara girer vs. ama herzaman olmasa da arada bir yokuşta aracı stop ettirir ve eklemek istediğim birşey daha var kendisi bile söyler bu bayanlara ehliyet verilmez diye trafikte arkadan görüp abi bak bunu süren bayan der.
|
||||
01 COA 084 ARh(+) |
||||
![]() |
||||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
bayanda erkekte olsa dikkatsiz oldumu vay o trfiğin haline hele birde beceriksizse
|
||||
![]() |
||||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|||
Bizde gelene hoşgeldin,gidene güle güle demek vardır.
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Sizleri aktif görmek isteriz. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mozaika ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2011 Konum: istanbul/Turkiy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|||
Zaten çok aktif bir üye değilim, ama bu sebepten forumdan ayrılacak da değilim merak etmeyin. ![]() Ama bu kadın şoför muhabbetinden usandım, sinirleniyorum elimde değil. Üstelik sizleri bu kadar konuşturan kadınlara daha da çok sinirleniyorum desem daha doğru olur :) Ben kendi adıma hiç böyle garip durumlar yaşamadım çevremde de yaşayan bir kadın şoför görmedim. |
||||
3008 ALLURE 1.6 THP 156HP otomatik - 2011 - sedefli beyaz
Bugün hayatın geri kalanının İLK GÜNÜ! |
||||
![]() |
||||
|||
ayrıca ben kimsenin arkasından konuşmam
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Yakın zaman önce bir bayan sürücü arka tampona çarptı durup dururken onun için ben de
sinirliyim bu aralar ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
öyle birşey demedim.Eğer yukarda söylediklerimi bayanların arkasından söylediğimi zannediyorsanız durum öyle değil.Forumda her mesajı herkes okuduğu için arkadan konuşma gibi birşey olmaz.
![]() |
||||
![]() |
||||
mozaika ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2011 Konum: istanbul/Turkiy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|||
Son sözüm, bu foruma sadece erkek Pejocular üye oluyor sanmayın lütfen.
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
Allah bile insana Cüz-i irade verirken kim benim elimden kadın şöförün sürdüğü arabaya binmeme seçimimi elimden alabilirki.
||||
![]() |
||||
|||
Sizin kadar istatistikleri takip etmedim, doğruluğunu da sorgulayamam. Fikrinizi de değiştiremem; benimki de değişmez. Ama şunu belirteyim: Artık hatalı gördüğüm tüm şoförlere fırsat olursa göz ucuyla bakıyorum. Erkekler de pek sütten çıkmış ak kaşık değiller! Çok büyük konuşmanızı hiç tavsiye etmem, gelecekte kadın bir sürücünün arabasına binmek zorunda kalabilirsiniz, seçim hakkınız da olmayabilir. :)
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
ölümlü kazaların çoğu bir bayan yüzünden oluyor yada bayanın bizzat kendisi yapıyor.Üst geçit korkuluklarını aşıpta üstgeçitten aşağı düşen bayan şöförün videosunu hatırlarsınız.Gazla frenin yerini şaşıran birinden şöförlük beklemem
||||
![]() |
||||
|||
Bu yazışmalar tamamen ÖNYARGI dolu olmuş, şaşırmamak lazım tabii.
Hatanın kadını erkeği olmaz. Tarafsız olmaya çalışarak gözlemlediğime göre erkekler hatalı olan bir erkek şoför gördüğünde susup, hatalı şoför kadın ise başlıyor "hah kadın işte!" anafikrinde homurdanmaya... Kusura bakmayın ama saygısızlık, kural tanımazlık erkeklerde çok daha yaygın. Çok meşhur minibüs şoförlerinin de hepsi erkek :) Buyrun bakalım...
|
||||
||||
![]() |
||||
|||
sen yaptığını bilirsin abim.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Abim belki bendeki takıntı ama bayan şöföre şu an güven 0.
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Güvenmesem zaten yapmam abicim ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
sende gençsin birşey demedimde. ![]() Olacak olur bu ayrıda.Tedbiri al takdire karışma demişler.Ben tedbirimi alır kendim sürerim takdir Allah'a kalmış.Bence sende tedbir alsan iyi olur.
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|||
Ben yaşlı mıyım ben de gencim ![]() ![]() Korkma birşey olmaz olacağı varsa zaten kaçamayız ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
daha gencim abim.
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |