|
407 YAĞ EKSİK UYARISI |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2011 Saat 23:22 |
||
Merhaba arkadaşlar 407 aracımın yağını sanayide total 5/40 yağ ve mazot filtresi alarak değiştirdim.Fakat yağ değişiminden arac ilk çalışma esnasında motor yağı 1 cizgi eksik göstererek yanıp sönmekte.bunun üzerine motor cubugundan motor yagını kontrol ettim orada yağ tam gorunmekte hatta azda olsa fazla durmakta yağ değişimdende sonra yağ km sinin de sıfırladım genede eksik yağ lambası sönmemekte sebebi nedir acaba başından böyle durum gecen varmı yardım edermisiniz.
|
|||
PEUGEOT 407 COMFORT 1,6HDI 110HP SİYAH
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Motorun alabildiği yağ kaç litre ve siz kaç litre yağ koydunuz?
|
|||
hanniball35
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
motor 3,8 alıyor diye okudum ben mazot filtresinide değiştirdim 4 lt doktum.öncesinde de aynı sekilde değiştirmiştim sorun yoktu.acaba yağ muşuru felanmı sorun yarattı. |
|||
|
|||
yavuz25
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eğer yağ çubuğunda seviye tam görünüyorsa tehlike arz etmez.Ama yinede bir kontrol ettirin istereniz.Yada reset atın.(aküyü söküp 10 dakka bekleyip takın.)
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Yağ çubuğu tam gösteriyorsa uyarı söner belli süre sonra.
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
yaklasık 500 km yaptım halen sonmedi bakalım aku resetlemesi deneyelım
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kurallarını biliyorsunuz değilmi?
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
bende motorda sorun yaratmayacagını düşünüyorum da ama genede her calıstırmada uyarı vermesi sinir bozucu :)
|
|||
|
|||
oğuzhan86
2. Vites 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
|
||
nacizane tavsiyem yağ için en doğru seçim mobil 1 tam sentetik :) biraz pahalı ama 10 numara yağ..sorunuza gelirsek bence iyi bir oto elektrikçisi durumu çözer gibi geliyor
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
kural ?? :)
|
|||
|
|||
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
Öyle değil tabi ki Ben de aynı şekilde yağı değiştirdim tam gösteriyordu herşey normaldi. Aracı eğimli bir yere park ettim.Geldim kontağı açtım tek çizgi yağ var gösteriyor.Baktım yağ çubuğuna yağ tam görünüyor.Herhalde dedim bir arıza var sonra 50-60 km sonra kendisi düzeldi ve tam gösterdi. |
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
yağ tavsiyesi icin ben daima orjinallikten yanayım yağ aldıgımdada cok arastırdım peugeot doc backup programından da yazılara baktım pejo üretimde tek tavsiyesi total bende totalden başka kullanmam.
|
|||
|
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
hımm evet düzlükle ilgili bilgim var cubuk kontrolumude aracı 1 saatten fazla duzlukte stop halinde bıraktıktan sonra baktım gene tam gorunmekte idi.
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Abi akü sökülürken 3 dakka kuralı vardı ya onun linkini abime yazabilecenmi.
|
|||
06ÖzGüR06
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20338&title=aku-kutup-baslarini-sokerken-3-dakika-kurali |
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
peugeot un önerilen yağlarla ilgili detayını sizlerler paylaşmak istedim umarım işinize yarar.
|
|||
|
|||
yavuz25
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok teşekkür ettim abim.
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Servis sayaciniz sifirlanmadigindan dolayi yanip sonuyor olabilir mi? Sifirlamak icin hemen yanip sonen ekranin onundeki butona basin ve basili tutun ve diger elinizle kontagi cevirin. Ekranda 10'dan geriye sayacaktir ve sifir oldugunda servis sayaciniz sifirlanmis olacaktir.
Düzenleyen koliva - 31 Aralık 2011 Saat 00:20 |
|||
hanniball35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hanniball35
|
||
servis sayacını sıfırladım 10 dan geri saydı ve 15000 km yazısı belirdi ekranda.ama sorun düzelmedi.
|
|||
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |