|
1998 model 306 sedan kaloriferim çalışmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
legand
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2011 Saat 11:01 |
Merhabalar ,
Siz tecrübeli arkadaşlarıma bir şey danışmak istedim.Aracımın kaloriferi çalışmıyor bende acemisiyim neden olmuş olabilir acaba.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kalorifer calismiyor derken hic mi hayat belirtisi yok?
|
|
legand
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bozulmadan bir gün önce yolda giderken bir çalıştı bir çalışmadı sanki titreme tarzı gibiydi dün akşam düğmeyi çevirdim buğu için hiç hayat belirtisi göstermedi.
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Oncelikle bu tarz sorunlarda ilk is sigortasini kontrol etmek olmali. 306'larda uretim tarihine gore sigorta paneli degisiklik gosteriyor. En guzeli varsa kullanim kilavuzunuza bakmaniz. Elektriksel bir sorun gibi gozukuyor. Bir sonraki asamada reostasinin kontrol edilmesi lazim ki bu gibi sorunlarda en cok karsilasilan arizalardan bolumdur. Bundan sonraki asama ise kalorifer motorunun saglamligini ve elektrik baglantilarini kontrol etmek olmali.
Düzenleyen koliva - 29 Aralık 2011 Saat 11:29 |
|
legand
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim konu ile ilgili gelişmeleri paylaşacağım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |