![]() |
|
sticker |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 23:17 |
||
Anahtarlık ve t-shırt gibi forum.peugeot sticker leri basılsa trafıkte her gordugum pego ya korna basıp selam verecegıme camında stickeri olan peugeotlara selam vermıs olurum iyi fikir değil mi ? |
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|||
![]() |
|||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aynen bunu iyi düşünmüşsün. Hemen yapıştırırım ben !
|
|||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Söylediklerinizin hepsi mevcut.Geçmişte satılmıştı cüzi fiyatlara.Yalnız şu an forum yönetiminde eksiklik var,asıl yönetici askerde.Bu işlerle kim ilgileniyor şu an bilmiyorum.
|
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18557&KW=sticker&title=sticker-gerekli-malzemeler-nelerdir http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15894&title=pt-sticker-izimi-ve-logolar http://www.peugeotturkey.com/media.zip Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 28 Aralık 2011 Saat 23:39 |
|||
![]() |
|||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
||
Şöyle yapsak standart bir ölçü ve grafik çalışması yapsak , bunu şu ölçüde herkes kafasına göre yapsın desek ve tarif etsek ? Nereye yapıştırılacak vs. Yani kısa işi standar ' a bağlasak ? Bu fikre katılan arkadaşlar ? cevap yazabilirmi ?
|
|||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|||
![]() |
|||
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
Evet Daha iyi bir organızasyon ıle guzel boyuta getirilme li gokhanın yerıne bakan yok mu ? |
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Söylenilenlerin hepsi mevcut zaten..
Son stok durumu ve ürünler Gökhan'da idi.. Sanırım bunun için biraz daha beklemeniz gerekecek.. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
bekliyecem ben yapıstıracagım ve kesınlıkle her form uyesının kullanmasını rıca edıyorum
|
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
Parasını gönderelim mektupla gönderilsin bize yani tek bir el dağıtımını yapsın daha orjinal olur.En azından herkeste aynı boyutta birşey olmuş olur.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
||
Aynen oyle hem her sektorde tekel iyi para bırakır :)
|
|||
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|||
![]() |
|||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Arkadaşlar yukarıda verdiğim linkte sticker ve logolar var. Autocad ve corel programlarında açılıyor. Ben Autocad programında açtım. Bunu alıp bir reklamcıya giderseniz istediğiniz renkte bastırabilirsiniz.Ben şahsen böyle yapmayı düşünüyorum. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Arkadaşlar bir kaç gün öncede bi konuda konuşması geçmişti ben gene belirtmek isterim...Benim çok yakın bi arkadaşım var kendisi özel sticker üretimi yapıyor belirli bi ölçü standartı varsa ben kendisiyle konuşurum en uygun yolda bize yardımcı olacaktır...
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
ucuz yollu olur toptan yapılırsa.Bence önce sayıyı belirtelim.Alacaklar alacağı sayıyı yazsınlar.Uygun olursa ben 3 tane alırım.Ama önce alacam deyip sonra vaz caymak yok.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Abi bunun kargo işi filan da var ya uğraşmak gerekicek.Belirli ölçü olsun herkes ona göre yaptırsın en fazla ne kadar olabilir ki fiyatı yani ben yarın bir sorayım reklamcı tanıdığım var.Belki bedava yapar. ![]() ![]() Çünkü onlar şu araçların üzerlerini reklam filan kaplıyorlar.Bu sticker deve kulak gibi kalır. ![]() Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 30 Aralık 2011 Saat 18:27 |
|||
![]() |
|||
||
abim mektup gönderme 50 kuruş ne kargosu,mektupa koyar yollar gönderecek olan kişi.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Abi ucuz olursa 3 tanede bana da yaptır.Hallederiz seninle.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ama cam içine yapışanından olsun.Dışardan yapışan yaramaz bize.
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Mektupta olur mu bilmem ama.Ben bir fiyat sorayım. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
||
Tabi ki dışardan olmaz ya ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Baştan söyliyem dedimde.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |