![]() |
|
106 qs vıtes problemı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkn38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: 23 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 16:12 |
arkadaşlar merhaba ben aranıza yenı katıldım 106 qıksılver aldım ve aracım sadece 3 vitese geçmiyor diğer viteslerden sorun yok sizce problem nedir bir de aır bag lambası yanıyor yardımlarınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 ncü vites senkromençinde sıkıntı olabilir, geçirmeye çalıştığında cırrrrt diye ses var mı? dişlin kırık olsa vitesi takarsın ama geri atar...senin problemin senkromeç buyuk ihtimal..aırbag ışığıda srücü koltuğu altında soketleri vardır orayı bi kontrol et çıkmış olabilir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
gkn38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: 23 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
evet ses geliyor diğer viteslerde hiçbir sorun yok ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
sorun sanırsam senkromeç.Değişmesi gerekir.Şanzuman inecek.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
maximum 500 lira para sıkışmış senkromeç dostum.şanzıman inmişken yaşı felanda değiştirt vitesini sen atmadan kendi atar :)
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
evet belliki sanzumanın inmesi gerekiyor artık şanzuman inince herseyıne baktırırım air bag lambası hala yanıyor koltuğun altındakı kablolarda herhangı bi sıkıntı görünmuyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |