![]() |
|
sag on cam cıyklıyor)))RESİMLİ SU ALMADA VAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 11:40 |
camcıya götürmen lazım sanırım basit bir işlemdir tozlanmış olabilir eğer cam fitilleri ise değiştirmen lazım aksatma ilerde zorlanarak açılır cam açma motoruna zarar verirsin
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitillerden ötme sesi geliyorsa sabunla geçici çözülüyor bildiğim kadarıyla.Ama diğer türlü çıtırtılı bir ses ise o zaman kapı içi sökülüp bakılması lazım.Camın eğik olması camı tutan ayaklardan kaynaklıdır diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cam kirliyse, kuş pisliği vs falan varsa o ses çıkabiliyor.. camsil işi halleder
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
aynı camda benim de sorun çıkmıştı eğer ses sürtünmeden dolayı tozlanmadan dolayıysa sorun olacağını sanmam ama camın mekanizmasından kaynaklanıyorsa sorun çıkarabilir. benim de ilk başta ses geliyordu sonra gır gır ses çıkarıyor ama açıp kapatmıyordu servise götürdüm eleman içini açmadan sadece sesi dinleyerek mekanizmanın değişmesi gerek dedi 200 lira civarında masraf çıkarttı ben de kendim söktüm pandizotu ve sorunu hallettim fotolarını çekmiştim bakayım bulursam eklerim
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Evet bence de eğer kapı çok hızlı kapatılmışsa cam ayaktan çıkmıştır.Ya da ayak kırılmıştır. Ondan öyledir.Mekanizmada bir sorun yoktur. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Allah bağışlasın. ![]() Maşallah 2 yaşında kapıyı çarpıyorsa ilerde neler yapar ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Hadi geçmiş olsun
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |