![]() |
|
Lastiklere dikkat!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 Saat 01:41 |
Gecen ay bir kaza geçirdim 2006 model lastiklerimin buzlanmadan dolayı kontrolu ele gecırmesınden sonra kendımı genclık parkı carpısan otolarda gıbı hıssettım ılk kazamdı morelım cok bozuldu aracı kaskodan yaptırdım kız gıbı cıkardım 4 adet vakumlu lastık aldım bu ıslemı gecen ay yapmadıgım ıcın pısmanım.... ![]() ![]() ![]() |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
BrC lpG Full olsun ! Benim olsun ! Fransız Horozu... |
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsunnn
|
|
![]() |
|
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim bende bu geçtiğimiz pazar aracımın yağmurla havadan kaymasından ötürü senınde oldugu gibi tampon kısmından kaza yaptım. (kaldırıma çıktım :D ) Kaskodan aracımı yaptırıyorum pazartesi verdim bakalım ne zaman alacagım. Allah kaza bela vermesin. Dikkatli olalım
![]() |
|
~~ KARŞIYAKA ~~
Siyah 206 1.4 Fever Benzinli Simota Hava filtresi Otto Spec Titanium Egzost |
|
![]() |
|
BurakGÖNÜLAL ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Kasım - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
teşekkürler
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
2 hafta bekledım ama hazır sanayılık olmusken hepsını kaskodan halledeyım dedım işlemi kapatım eskisinden iyi kaza yaptıgıma sevınecek durumdayım nerdeyse usta secımı onemli aman dikkat :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
majeste_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı majeste_ksk
Peugeot yetkili servisine bıraktım aracımı ? benim kaportada bi sıkıntım olmadı sadece tamponumda sıkıntı vardı. Auto king le anlasmalılarmıs tamponu orada tamir edip (plastik kaynakla) boyayıp tamamen takacaklar. Zaten tamponumu boyatmayı düşünüyordum denkmi geldi diyeyim ne :))
|
|
~~ KARŞIYAKA ~~
Siyah 206 1.4 Fever Benzinli Simota Hava filtresi Otto Spec Titanium Egzost |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
Sigortayı sevıyorum :) |
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bununla gecmis olsun. Farlariniz sanirim gunesten matlasmis. Cozumunu biliyorsunuz sanirim. Uygularsaniz tam kiz olur
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
KASKODAN 2 SINIDE ORJINAL DEGİŞTITTIRDIM BOSUNA BU MESLEKTE DEGILIZ :)
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
AMIN KIMSEYE KAZA BELA VERMESIN
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGÖNÜLAL
tesekkur ederim
|
|
2oo3o7 ı.6 Xt Gümüş....
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Geçmiş olsun.Bir insan için ayakkabı neyse araba içinde lastik odur.
![]() |
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
geçmiş olsun dostum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |