|
Bir şikayetiniz mi var? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2011 Saat 18:11 |
"Bir Şikayetim Var" yeniden tüketicinin hizmetinde... Almış olduğunuz ürün veya hizmetlerden memnun kalmadınız mı? Bir şikayetiniz mi var? Radyonuz Best FM, tüketici haklarınıza sahip çıkıyor. Şikayetinizi bize bildirin "Bir Şikayetim Var" ekibi size yardımcı olsun. Şikayetlerinizi bize aşağıdaki adrese e-posta yollayarak bildirebilirsiniz. birsikayetimvar@bestfm.com.tr |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler.. Yarın Belli olacak şikayetim varmı yokmu =)
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerçekten işe yarayan bir uygulama daha önce internetten yaptığım alışverişlerde verilen sözleri tutmayan satıcıları şikayet.com a yazdım anında dönüş ve sorunun halolduğunu gördüm hakkımızı arıyalım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |