![]() |
|
Sunroof uygulaması.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2011 Saat 02:13 |
Merhabalar arkadaşlar. Bu akşam arkadaşla yürürken sunrooflu bir 307 gördük, ve laf açıldı, sende sunroof yaptırsana araca diye. Aklıma soktular bu işi, ama internette biraz araştırma yaptım, sonradan uygulanan sunroof su alıyor, rüzgar sesi ve tıkırtı yapıyormuş. Ama kimiside adam gibi yere yaptırırsan orijinalinden farkı olmaz diyor. Birde aracın tavanında bir kiriş var, sanırım onunda kesilmesi gerekiyor. Başka bir forumda bu kirişin kesilmesine gerek kalmadığı yazılmış. Kafam karmançorman oldu. Hiç böyle bir uygulamaya gireniniz varmı?
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bulaşma sonradan açılan sunrooftan verim alman mümkün değil. ama imkanın varsa orjinalini tavan ve döşemesi dahil bulabilirsen o olur. parayla almaya kalksan bi araba parası daha verirsin ama.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
+1
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
dostum sonradan yapılan sunrooftan memnun kalanı duymasım.Orjinalde olduğu zaman tavanda su tahliye kanalaları bulunuyor ve su almıyor sunroof.Ama bu kanalaları sonradan yapmanın imkanı olmadığı için hiç bulaşmayın derim.Paranızla rezil olursunuz.
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bizzat denemiş biri olarak söyleyeyim önceki aracımda vardı sunroof.Sonradan taktırdık.Fakat
su aldı defalarca fitilleri değişti ama yok hep damlatma yaptı.Tavanı boşuna kestirme pişman olursun sonra. Ayrıca öyle pek bir konforu da yok.Dışardan güzel görünüyor ama içerden öyle olmuyor. Yazın güneş oluyor rahatsız ediyor. Film de çektirmiştik ama yine de iyi olmuyor boşver. ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abilerime kardeşlerime bende katılıyorum bi ara bende çok araştırdım yaptırayım die hatta fiyat felan aldım iyice kafama yer etmişti ama internette biraz araştırma yapınca o gün vazgeçtim çok sağlıksız oluyor ve tavan kuvvetini zayıflatmış oluyorsun sunroof olan araçların tavan saglamlıgını dahada önemli yapıyorlar o yüzden boşver...Ya böle kabullen yada sat gitsin..Bende çok pişman oldum sunroofsuz aldıgıma ama ilk aracım oldugu için satmaya kıyamıyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |