![]() |
|
Buna kopacaksınız!!!... :D |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2011 Saat 06:26 |
karadenizliler bozulsun diye değil. ben karadenizlilerin hasıyım hasiiii... ben rize eşim ordu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hız sınırını aştınn ... yedin
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teknolojide son nokta..
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 26 Aralık 2011 Saat 10:34 |
|
![]() |
|
bunun bir de egeliden deneseler o daha sinir bozucu olurdu. hele istanbul gibi büyük şehirin yol karmaşasının derdi yetmezmiş gibi bir de o belirsiz konuşma stilleri adamı asfalta yapışmaktan beter eder herhalde...
![]() |
|
![]() |
|
bombaymış bu yaa...
200 mt sonra sola dön bakayum..
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
hahhahahhahahhaaaaaaaa =) brova ya koptum gözümden yaş geldi....
|
|
![]() |
|
aslan7333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslan7333
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |