![]() |
|
Bu oyun mu gerçek mi :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 23:23 |
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle oyun olsa ne güzel olur demi ;))
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
ilk başta nası sevindim kesin yüklerim pcye die sonra baktım yok aga bu oyun deil
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
tatbikat falan diye düşünüyorum eğer oyun değilse.Belki film amaçlı çekimlerde olabilir.
![]() |
|
![]() |
|
bu aralar popüler arkadaşlar oyunların kısa filmlerini canlandırıyorlar
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu bir oyun degil. Bu arkadaslar basit araclar kullanip, bu videolari ozel efektleri ile susleyerek cok modern ve goz alici cekimler yapiyorlar. Cekimlerin nasil yapildigini "Behind the scenes" diye arayarak gorebilirsiniz. Ilk baslarda cok daha iyilerdi ama gittikce kabak tadi vermeye basladilar.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
çiğdemilker ne adamsın yaa :) seninkide bombaymış 2 paylaşımda gayet güzel ancak çiğdemilkerinkine çok güldüm :)))
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
teşekkür ederim kardeşim. gülmeye muhtaç olanlardanız... sevindim senin adına
![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
teşekkürler adamsın yaaa bu saatte güldürdün :)))
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
eyvallah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Süper ya
![]() ![]() |
|
![]() |
|
+1
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bizimkiler yapınca da böyle oluyor
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
assolist (sarı pug) 1 ardından gelen polis 2 en babası şarkıyı seslendiren tabiii es geçmemek lazım...
|
|
![]() |
|
polis yükleniyor megafona.
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
evet oyunların kısa filimleri çekiliyor
|
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Eğer ilk filmi beğendiyseniz, size airsoft sporunu öneririm. Çoğu kişi artık airsoftu biliyor ama kısaca anlatayım burda. Her oyuncu kendi techizatını ( silah, kamuflaj, hücum yeleği vs. ) temin ediyor, alışveriş için internette birçok site mevcut. Silahlar elektrikle çalışan, boncuk atan silahlar, ama bunlar çocukların sokakta oynadığı boncuk atan silahlar gibi değil. Gerçeğiyle birebir ölçüde ve ayrıntıda, bazıları ABS denen sert plastik maddeden yapılma, bazılarıda metal gövdeli, boncukları en az 40 metre ve stabil fırlatabilen silahlar, hatta videodaki kullanılan silahlarda airsoft. Bunlara kafanıza göre çeşitli eklentilerde yapabiliyorsunuz, mesela tambur şarjör, dürbün, çatal ayak, fener gibi. Silahların çeşidide çok fazla, bende Türk askerinin kullandığı G3 tüfeği var, ağırlığı hariç herşeyiyle birebir aynısı. Tek kötü yanı biraz pahalı olması. Silahların ortalama fiyatları 500 TL, techizatıda yaklaşık 250 TL ye mal ediyorsunuz. Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başladı ama şimdiden birçok airsoft takımı kuruldu ve 2 haftada bir buluşup güzel bir kıyamet kopartıyorlar :) Oyunu oynayan kişiler genellikle 30 yaş ve üzeri kişiler, yani çoluk çocuk pek yok. Kimse ben vurulmadım mızmızlanmıyor, vurulan kişi oyunun o anki kuralına göre ya yere yatıyor, yada oyun sahası dışına 10 dakikalığına çıkıyor, sonra tekrar giriyor. Yalnız inanılmaz zevkli bir spor. Spor diyorum çünkü askerde yaptığımız bütün yat kalk sürün aynen oyunda da var :) Hatta bazı takımlar oyun olmayan haftasonları buluşup tatbikat yapıyorlar, yeni oyuncuları eğitiyorlar. Yaklaşık 2 yıldır bu sporla uğraşıyorum, ama bütün oyunlara katılamıyorum malesef. Ama bu işe birkere bulaşan bir daha bırakamaz kesinlikle. Youtube'da binlerce video var, bir bakın derim, belki sizlerden birisinide aramızda görürüz oyunlarda
Düzenleyen eserxxx - 27 Aralık 2011 Saat 01:58 |
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |