![]() |
|
307 Spor Amortisör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samtheman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: Esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 20:37 |
|
Merhaba Arkadaslar.
Arabanin uzerinde orjinal amortisorler var yeni farkina vardim ve kontrol ettirdim ki malesef arkalar bitmis onlerde yakinda gider gibi.Kararimi verdim spor komplet yani takim amortisor alacagim -30mm ile -50mm arasi enginlik olabilir. simdi arkadaslar onerilerinizi bekliyorum hangi firmalari tavsiye edersiniz?(fiyat onemli degil). simdiden tesekkurler.
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koniyi tavsiye ederim sitede bir arkadaşımız 2. el ön arka set satıyordu fiyat uygun bi araştır istersen eğer fiyat sorun değil dersen bose yi tavsiye ederim videosuna bir bak istersen |
||
![]() |
||
samtheman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2011 Konum: Esnaf Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tesekkurler dostum acikcasi bende koni yi dusunuyorum sari serisini.bose yi ise hic duymamisdim ses sisteminin haricinde.
|
||
![]() |
||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
|
videonun sonu güzelmiş.
![]() |
||
![]() |
||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
|
çok pahalı ama :/
![]() |
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
hangisi?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
Hangisi?
|
||
![]() |
||
yagmur0734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yagmur0734
|
ARKADASIM ben yeni 207 aldım üzrinde spor MOMO marka helezyon var ben orjınal takacagım orjınalle takas olur
![]() |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
koniyi tavsiye ederim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samtheman
|
Bende koninin sari serisini dusunuyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |