![]() |
|
lenso ultraligt 15'' jant ve o km lastikler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 17:28 |
Arkadaşlar 3 hafta önce aldığım jant ve lastiklerimi satıyorum. 4*108 15'' 6.1 kg ağırlığı olan jantlar ve dunlop lm 703 serisi 2011-21. hafta üretimi 185-55-15 lastikler.
ikisinin toplam fiyatı 1100 tl dir. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us 0 532 548 17 66 |
|
![]() |
|
enilder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2011 Konum: TURKEY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar hoca jantlar sarmadı sanırım hafif diye almıştın ama :)
|
|
Peugeot 306 Griffe 1.6 8V
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
sarmamasından değilde araba sarıyo çap küçük geldi 17'' e geçtim :) 1-2-3-4-5 tüm viteslerde sarıyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
günceldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
günceldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
günceldir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baba 6.1 çok agır ya neresi hafif bunların...
ben o.z superturismo wrc kullanıyorum 4.6 kg
hani lütfen yanlış anlama malını kötülemiyorum katiyen aklına gelmesin ama hafiflik hız yapmak için aldıysan baştan yanluş tercih yapmışsın be ustam.eger hem hız hemde gösteriş olsun diyosan o.z markasını tercih etmelisin kullanan biri olarak tavsiye :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
memlekette O.Z bulmak altın bulmaktan daha zor helede 15 '' imkansız gibi 2 ay aradım distrübitör ile görüştüm 4 ayda getirebileceğini söyleyince piyasa mallarına yönelmek zorunda kaldık, e piyasadada 15 '' en hafif bunu bulabildim, şimdi 17 '' O.Z aldım 6.4 kg :)) o yüzden bunlar boşa çıktı ihtiyacı olan arkadaşların işi görülsün hesabı satılığa koydum aldığım yer jant + lastiği 1100 tl den geri alıyor, başkasına ikisini 1500 tl ye geri satacak ben 1600 tl ye almıştım :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
jant ve lastikler satılmıştır, konu kapatıılabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |