![]() |
|
airbag yanıyor..korna çalmıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 17:06 |
bu arızanın com2000 den kaynaklandığını ya yeni bir com 2000 alıp veyahut airbag makarasını sardırarak bu sıkıntıdan kurtulabileceğimi söylediler..
malumunuz com2000 734 tl :) zaten bir kere de makarasını sardırdım..ve tekrar aynı arıza hasıl oldu.. merakım şu kornayı makaradan com2000 den nasıl bağımsız hale getirebilirim çıkma com2000 alsammı
![]() |
|
peugeot 307 sw xr 2004
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkma işine girmeyin.Bilmiyorum tekrar sararlarsa sardırın.Sardırma 100 liraydı sanırsam. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Uygun fiyata cikma com2000 bulabilirseniz neden olmasin.
Sardirma 100 lira iyi paraymis. |
|
![]() |
|
wildstar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Kardeşim aynı sorun bende de var :)) ikimiz içinde geçmiş olsun diyorum. Ben daha önce sarmasını yaptırdım 100 tl aldılar 2 ay sonra tekrar bozuldu. Sarma işini tekrar denemek yerine sağlam bir çıkma parça almak daha mantıklı benim düşünceme göre.
|
|
Peugeot 2002 Model 206 1.4 ColorLine
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |