|
106 Angel seçimi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2008 Saat 16:16 |
Arkadaşlar Bu angel farı alıcam bilgisi olan varmı yada önereceği daha değişik fikri olan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat biraz pahalı araştır biraz daha!!
ama güzel
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben daha ucuzuna rastlamadım ki bildiğin bir yer varmı?
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence al derim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence daha uygun bulabilirsin
|
|
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biraz daha araştır derim illa netten mi alacaksın ?? bulunduğun şehirde yokmu bi tuning store gidip bakarak almanı tavsiye ederim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yardımcı oluruz fiyatlarda
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Özgür sizde FK marka çift angel var mı 106 nın
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet fk da var ama fiyatları donar ve junyandan pahalı Düzenleyen 306TT - 12 Eylül 2008 Saat 17:15 |
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Onun farkındayım..İleride FK alıcam inş..Duruşu bile farklı..
|
|
Emin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 TT SEN MI SATIOSUN BUNLARI
yERINDE zIYARET EDEBILIRMIYIZ yarin seni????? Isim neydi bu arada |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tabiki buyur gel yerimiz 4 leventte msn kaydet ozgurermek@hotmail.com
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
fıyat guzel ama azdaha olsada ucuzu alırsın
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emin özgürden al ikramı olur
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
saolasın atakanımm
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce özgürle tanışmış olsaydım bende özgürcüğümden alıcaktım..
|
|
Atakan
1. Vites Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorma yaaa bende acele etim kazık yedik özgürden alsaydım bi miktar cebimde kalacaktı özgür anadolu yakasınada bi şube açında rahat edelim uzaksınız be kardeşim bize :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok uzak sayılmam ben koşuyoluna çimene 10 dk da gelebiliyorum mesafe aynı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet aynen bı cıkıoruz 10 dakkada ordayız
|
|
taylan43
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasım o linkte yazan marka junyan ve bence almanı tavsiye etmiyorum... En azından sonar al bence...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |