![]() |
|
206 ARIZASI İÇİN YARDIM TALEBİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 15:59 |
Merhabalar arkadaşlar
2000 model otomatik LPG' li 206 aracımda zaman zaman hem benzinde hemde LPG' de tekleme ve rolantide düşme oluyor. Araba stop edecek gibi olup toparlıyor. İlginç olan herzaman bu olayın olmaması. Bazen motor soğukken bazen sıcakken yapıyor. Servise götürdüm. Bilgisayara bağlandı hiç bir problem yok (LPG li olmasından dolayı karışımı belirten sensör arıza kodu hariç) bujiler, ateşleme bobini, basınç sensörü, rolanti motoru değişti, boğaz kısmı temizlendi. Ama sorunum çözülmedi. Doktora gidince korkup iyileşen hasta gibi araç servise gidince düzeliyor usta etraflıca bakamıyor dolayısıyla :) arabanın performansı harika. Arıza durumu yokken servisteki usta böyle düzgün çalışan 206 motoru görmedim dedi. Ama zaman zaman bu arızayı yapıyor yardımcı olabilirseniz çok memnun olacağım. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rolantide dusme oldugunda mi titreme oluyor? Yoksa farkli zamanlarda ortaya cikan sorunlar mi bunlar?
Düzenleyen koliva - 31 Aralık 2011 Saat 10:32 |
|
![]() |
|
ES-41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
rolantide de oluyor normal giderkende. Giderken araba tekliyor gaz yemiyor ama bir anda sanki tıkanık bir su borusu birden açılırda su boşalır ya onun gibi araba bir anda düzeliyor ve hiç bir problem kalmıyor saat gibi. dediğim gibi zaman zaman oluyor arıza...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Garip bir sorun. Aracinda performans hava filtresi gibi ek donanimlardan var mi?
Benim dusundugum bir vakum sizintisinin olabilecegi yonunde. Sanirim baska iyi bir ustaya baktirman gerekecek. |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
aldığın pis akaryakıttan olabilir
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
motor beyninin altında çiftli röle var motor beynini besliyor değişirse düzelir
|
|
![]() |
|
racer50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2011 Konum: NEVSEHIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Kardeşim aynı sorunu bende yaşıyordum ancak ustama gıttım gaz kelebegını komple söktü würt balata temızleyıcıyle temızledı ve anlamadıgım ufak bır gaz ayarı yaptı sonuc :problem çözüldü malıyet 10 tl ve herkes mutlu oldu darısı basına;)
|
|
KAYGAN YOLLARIN YAPIŞKAN SÖFÖRÜ
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş aynısı bendede var pc ye bağladık ateşleme srunu dedi. dün bujileri değiştirdik. bakalım nasıl olacak dediğin gibi arada bir yapıyor. yapıp yapmayacağna bakıyorum . kardeşşş sorunu çözersen lütfen benimle de paylaşırmısın.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş sorunu çözmüş. saolsun banada mesaj atmışenjektörlerin elektirik kablolarının bağlantısında sorun varmış. yaşayanlara duyrulur. |
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |