![]() |
|
titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2011 Saat 12:34 |
selam arkadaşlar bildiğiğn gibi bende 1.4hdi 206 var aracımda 17RC jant var arabam 1vites kalkarken gaz vermesem sanki kalkmayacak gibi titriyo buda benım cok sınırımı bozuyo sadece debrıyajdan ayagımı cekıp gaz vermesem döşemelerden torpidodan ses gelıyo titrıyo stop edecek gıbı jantı cekmıyo dıye dusundum 15jant taktım yıne aynı bılgısı olan varsa yardım etsn sımdıden cok tesekkur ederım
|
|
peugeot 206 hdi x-line KIRMIZIII
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj balatası zayıflamış yada keçeden yağ kaçmış olabilir.Debriyajın durumu nasıl?
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Baskı veya balatadandır.
Şahin Peugeot Orjinal Yedek Parça 0216 631 10 80 0216 631 18 12 0533 301 88 06 www.peugeotmarket.com |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj balatamın durumu iyi dedıler servısde yenı baktırdım fıren balatalarını degıstırdım ama yıne sorun aynı kaç ustaya gıttım hepsı normal durumu iyi dedi ama beni sarmıyo bole
|
|
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
bilmiyorum
ki salıncakları degıstıdım adam dedıkı fren balatan bıtmek üzere dedi bi hafta sonra gittim onları degıstırdım sonra debrıyaj balatam nasıl oda bıtık mı dedım yok o iyi idare eder dedi
|
|
|
|
![]() |
|
nasıl bakmış acaba çok merak ediyorum.x-ray gözlüğümü var.Binmeden ,uzun yola çıkmadan bir usta debriyaj balatasının durumunu nasıl söyleyebiliyor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Aynı sıkıntı ben aracı yenı aldıgımda baskı balatayı değiştirmeme ragmen titreme sıkıntım geçmemişti 3-4 ustaya göturdum hepsi baskı balatada sıkıntı oldugunu söylediler yeni değiştigini söyleyince orjınal takılmadıgını ifade ettiler en son bir yedek parçacıdan bir şeyler almaya gidince durumu alnattım adam araca bındı geldi bana bu debriyej telini değiştir düzelecek dedi ve düzeldide.... 206 hdi lerin debriyaj teli erken arıza veriyormuş ve balata ile berar değişmesi en doğrusu imiş...
Önce bir tele baktır olmazsa baskı balataya bakılması en doğrusu
|
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
çok tesekkur ederım arkadaşlar saolun
|
|
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
aynı sorun benim 206 da da var 130 000 km de hiç baskı balata değişmemiş. yokuş kalkışta yada vites geçişlerinde bir sorun yok ancak ayağımı debriyajdan çekmeye başlayınca tırsak tazı gibi titremeye başlıyor. gaz vermeden titreşimsiz bir kalkışı söz konusu değil utanmasa rampa inerken bile titreyecek. şirketin 240 000 km deki cliosunda ayağımı debriyajdan çekince 30 40 derecelik açıdaki yokuşu bile gaz vermeden çıkabiliyorum.
dediğiniz gibi debriyaj teliyle sorunun çözümü kesinmidir. fuzuli masraf olmasın sonra.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Şirketteki clionun baskı balatası değişmiştir.Eğer değişmemişse koşup bir tane clio alacam.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Abim gaz vermeyle ilgisi yok.Eğer araç geç kalkıyorsa,yokuşlarda hızlanmada zorlanıyorsa veya devir yükseliyor ama hızda aynı oranda çıkmıyorsa o zaman balata kaçırıyordur yada keçeden yağ kaçmıştır.
![]() |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
bu saydıklarınızın hiç biri yok bende ama kalkıştaki titreme mevcut, ve avrupa üretim şahin havası izlenimi uyandırıyor.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Abim kalkışta titreme yağlanmadanda yapar.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |