![]() |
|
mat carbon kaplama nerde yaptırabılırım? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 15:37 |
||
iyi gunler arkadaslar;
307 me mat sıyah karbon kaplama yaptırmayı dusunuyorum,yaptıran varmı ne kadara yaptırdı ? kullanıslımı ? bursada tavsıye edebiliceginiz bir yer varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
|
|||
307xt
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
geçen bir arkadaş deriyle yaptımıştı ama o kadarmı yakışır.Karbon falan hikaye dedi.Çok hoştu ya.
![]() |
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
arkadaşım her şehirde araç kaplayan garage'lar wardır. malum burda herkes ayrı şehirlerden. neysse. gelelim soruna. karbon kaplama her ne kadar şık dursada kullanımı zordur. ne gibi sorluklar war söyliyim. 1. temizliği. 2. ise sıcak 1 şehirdeysen bunlar devamlı kalkma - çatlama ve owal bölgelerde şişme gibi sorunlarla karşı karşıya bırakır seni. maliyeti yüksek ömrü düşük olur. son bişey daha. bu karbonu geri sökmek yapmaktan daha zordur. sanırsam 200 tl'ye temizliyorlar
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ayrıca deride dediğiniz sorunlarda olmuyor.
![]() |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
merhaba istanbulda yım ben fakat oraya gelerek kapalı bi yeriniz de varsa size yardımcı olabilirim istanbul da yaptığım yüzlerce araç uygulaması var ve kaliteli malzeme kullanırım her zaman kalkma çatlama gibi şeylerle 3 yıl karşılaşmazsın malzeme den ziyade uygulama çok önemlidir yaklaşık 14 yıldır bu araç giydirme işleri yapıyorum fiat ve ayrıntılı bilgi istersen iletişim kurabiliriz emin ol iş bitince şok olucaksın ayrıca sökmek istediğin de de oraya gelerek sökme işlemini en uygun şekilde yapabilirim iz leke vs kalmaz (orjinal boya üzerine uygulanmışsa ve yüzeyde çizik çukur pas vs yoksa)
|
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
yaw arkadaş. ben sana bişey demedimki. hatta senin msj'ını bile okumamıştım direk arkadaşa cwp yazmıştım :))
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
KÖTÜ WEYA KIRICI BİŞEY YAZDIN DEMEDİMKİ :) MSJ'I SANA YAZDIM SANMIŞSIN SEN. NEYSE NO PROBLEM ;)
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
||
Bende sen kötü veya kırıcı birşey yazdın dediğin için yazmadım.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
;)
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
||
yukarda bır karmasa dogmus sanırım:) hatta bır arkadasımız derı kaplat demıs ama sanırsam o yanlıs anlamıs aracın ıcını degıl dısı kaportayı kaplatıcam ben.ama kararsız kaldım full mat boya yaptırmak ve kaplatma arasında kararsızım.aracımda bir kac cızık var ve rengı parlament mavı ben sıyah olsun ve bu cızıkler gıtsın ıstıyorum.full boyadan sonra genelde satısta dırek takla atmıs cıddı kazası var gıbı damgalar yenıldıgı ıcın karbon kaplatmak daha mantıklı gelmıstı.
|
|||
307xt
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
dostum anlamadim nereyi deri kapliyoruz ? varmi fotograf bide ben esasen bursada yapan bi yer vari referans olabilceginiz guvenilir bi yer onu ogrenmek istiyorum.307 e ruhsat haric 1400 istiyolar iyimi fiyat nsl sizce
|
|||
307xt
|
|||
![]() |
|||
||
buraya gelerek yapabileceginizi soylemissiniz karbon kaplamayi yaklasik ir siyat verebilirmisiniz?birde garajlar 1-2 gun de anca biter diyor ama siz nekadr surede yapiyorsnuz bu islemi sokmesi takmasi fn?
|
|||
307xt
|
|||
![]() |
|||
||
dostum sen karbon kaplamayamı karar verdin?
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
307xt
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlısı olsun.
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |