![]() |
|
Dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 09:57 |
Selam; bilginize.. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasil bu vebalin altina girebiliyorlar anlayabilmis degilim.
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
adamların gözü dönmüş Aykutcum.. allah bildiği gibi yapsın...
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimlerde kapıların boyalı olduğu bariz şekilde belli oluyor zaten yani kimi kandırıyorlar ki
![]() |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
Allah'a havale etmek lazım.Kazandığı para çokmu içine yarayacak merak ediyorum.O yediği haram para neresinden çıkacak.tövbe tövbe.
![]() |
|
![]() |
|
galerileri oldum olası sevmedim zaten
|
|
![]() |
|
mustafakarakaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafakarakaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENİM ARABANIN KİLOMETRESİYLE OYNAMIŞLAR BENDEN ÖNCEKİ MUAYENE BELGESİ GECTİ ELİME 153000 BİNDE YAZIYOR BEN ALIRKEN ARABA 115000 DE İDİ SONRADAN FARK ETTİM AMA YAPACAK BİŞİYOK. ÇOK DİKKAT ETMEK LAZIM |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
pekii sen bu aracı satarken pert bilgisini werdinmi ? weya onlar tramer'limi aldılar ? ha bide kaça werdin ?=
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
ben vermedim. benim arabam kaskolu idi pert olunca ben kaskodan paramı aldım. kaskodan almış bunlar ağa
|
|
![]() |
|
bilmiyorum kanka... :S
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
ya size bişey söyliyimmi. bu tramer olayınıda çözmüşler. tramer kaydını temizliyorlar artık.
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
sahtekarlık yapmak isteyen her şekilde yapar.Ne derler bilirsiniz hırsız birşeyi çalmayı kafaya koyarsa mutlaka çalar.Bu iş de buna benziyor adam bir işi kafaya koymuşsa yapar.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |