![]() |
|
51 Lik boru (egzoz) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2011 Saat 00:20 |
arkadaşlar aracımda uzaktan kumandalı egzoz var ancak aracın devrini binlerde bazende 2 binlerde geziyor sordum egzozdan dediler.sabah sanyide açıcam uykumu ancak 51 lik komple boru yaptırayım diorum aracı rahatlatır gözüyle bakıyorum sizce fikir uygunmu?
egzozcu gerek yok katalizörün sonunu keser normal takarız geçer dedi..bende 51 lik borular aracı rahatlattığı için daha iyi çekiş sağlıyor diye biliyorum doğanım varken 51 lik boruydu o yüzden...
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu 51lik boru son susturucumu oluyor
|
|
![]() |
|
life_answer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2011 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı life_answer
yani egzoz abart takmıcam normal sessiz orj gibi egzoz olsun istiyorum..
|
|
1999 106 XR
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
bende suskun bi egzoz istiyorum boru gibi artık rahatsız oluyorum ayrıca cok yakıyor sanırım egzozdan
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum en iyisi sessizi yaa artık modifiyede eskide kaldı sade her zman göz dolduruyor abartalr bi dönem iyi modaydı ancak bizim kazancımız hergün polislerle akraba olmaya yetmiyor
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
AhMeT® ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
Dogru orjinal iyi ama olede binilmiyoki bu araclara yaa. illa bi egzoz olcak.xenon olcak.hava filtresi olcak.tabi kisiden kisiye degisir bu
|
|
Ahmet(06 PJ 790) 106 QS.
AnKaRa |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
modifiyede, moda gibi gittikçe değişiyor.Artık egzoz sesi o kadarda dişkkat çekmiyor.en güzeli sessiz ve uygun olanı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |